Αρχική Πολιτισμός ΦΟΒ: παραδοσιακή γιορτή των μποναμάδων

ΦΟΒ: παραδοσιακή γιορτή των μποναμάδων

5
 
 
Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις του να τιμήσετε τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

 

 1η εκδήλωση:

Τo Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2011 και ώρα 5.30 μ.μ. να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους με την παραδοσιακή γιορτή των μποναμάδων που τελείται ανελλιπώς από το 1956.

          Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. κ. Διονύσιος. Θα ακουστούν μποναμάδες (έμμετροι σατυρικοί στίχοι), των Ιάκωβου Μπριλή, Δημήτρη Κυριαζή και Δέσποινας Βλυσίδου, η χορωδία του Φ.Ο.Β.  υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

Θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στα μέλη του Φ.Ο.Β.  Γεώργιο Σκέλλα, Αργυρώ Καστάνου και Στυλιανό Μπαχά για την πολυετή προσφορά τους στον Όμιλο και στα κοινά του Βροντάδου, στην Ενωση Βρονταδουσίων Αττικής (Ε.Β.Α.Τ.) για την 50 χρονη δράση της και σε αθλητές και έφορους των αθλητικών τμημάτων του Φ.Ο.Β.

 

2η εκδήλωση:

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 6.30 να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση που ετοίμασε η θεατρική του ομάδα σε σκηνοθεσία της Ελπίδας Γεωργαντή «Ο Άη Βασίλης κόκαλο». Ελάτε να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών για να δούμε πώς τελικά ο Άη Βασίλης θα καταφέρει τελικά να μοιράσει φέτος τα δώρα στα παιδιά ξεφεύγοντας από τη μάγισσα Ελπιδόνα.
Γενική είσοδος 3.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Β.