Αρχική Νέα Τοπικά Κοπή πίτας στο νέο Δήμο Χίου

Κοπή πίτας στο νέο Δήμο Χίου

11

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Σαββάτο 1η Ιανουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Δήμου Χίου, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Διονυσίου.

   Ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την μεγάλη τους συμμετοχή την εκδήλωση, καλή χρονιά, τονίζοντας για άλλη μια φορά, ότι είναι αποφασισμένος, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, να εργαστεί  για να προσφέρει λύσεις, αυτές που προσδοκούν οι δημότες του ενοποιημένου πλέον Δήμου Χίου, συμπληρώνοντας  ότι μόνο  με καλή συνεργασία θα αντιμετωπιστούν  αποτελεσματικά τα προβλήματα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο  Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γανιάρης, ο Στρατιωτικός Δ/της Χίου, ο Λιμενάρχης Χίου, οι Δ/τές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Πολεμικού Ναυτικού Χίου, εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, πρώην Δήμαρχοι της Χίου, οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Χίου, εκπρόσωποι φορέων  και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

   Τυχερός στάθηκε ο Στρατιωτικός Δ/της Χίου  Θεοχάρης Πανόπουλος, στον οποίο έτυχε το κομμάτι της πίττας με τον νόμισμα.

  

                              Από το Τμήμα  Δημοσίων Σχέσεων Δ. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύγκληση 1ου Περιφερειακού Συμβουλίου από τη Λίτσα
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα