Αρχική Νέα Αθλητικά Διαμαρτυρία «ΛΑΙΛΑΠΑ» ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας!

Διαμαρτυρία «ΛΑΙΛΑΠΑ» ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας!

20

 

Με ανακοίνωσή του ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ ενώ συγχαίρει τους παίκτες της δικής του ομάδας και της αντιπάλου βάλλει κατά των διαιτητών, στους οποίους χρεώνουν “ανεξήγητη εμπάθεια” κατά της ομάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ Λειβαδίων συγχαίρει τους Αθλητές και τον Προπονητή της ομάδας για την πραγματικά σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν σήμερα, απέναντι στον πρωτοπόρο Βαρβασιακό ΚΑΙ στο διαιτητικό τρίο που απαρτίζονταν από τους κυρίους Πολυτάρχου, Σύριο και Δημούλα.
Οι τελευταίοι, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, και του αρχιδιαιτητή κύριου Μαχαίρα, αδίκησαν κατάφορα την ομάδα μας στο καθοριστικό δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Συνιστά πρωτοτυπία το γεγονός ότι σε ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων, με το κλίμα μεταξύ τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φιλάθλων να είναι άριστο, οι διαιτητές να λειτουργούν με εμπρηστικό τρόπο!
Σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου το γήπεδο έγερνε! Προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι τα χθεσινά σφυρίγματα μπορούσαν να κινούνται στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους. Τέτοια έχουμε δει αρκετά και φέτος, και δεν τα έχουμε αναδείξει εκ πεποιθήσεως, παρότι μπορεί να διαμόρφωσαν αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη τριάδα λειτούργησε εχθές με ανεξήγητη εμπάθεια απέναντι στο ΛΑΙΛΑΠΑ και ίσως κάποιο σκοπό να εξυπηρετούσε. Η τεχνική μας ηγεσία, από σήμερα, θα πρέπει να δώσει έμφαση στην βελτίωση των ικανοτήτων των αθλητών μας, ώστε να κερδίζουν ακόμα και αν αγωνίζονται 9 εναντίον 14.

 

 

 ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

Μετά τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι ο αγώνας των πρωτοπόρων της Β κατηγορίας δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα, τόσο από τον αρχιδιαιτητή κύριο Μαχαίρα, που ευθύνεται για τον ορισμό των συγκεκριμένων διαιτητών, όσο και την ΕΠΣ Χίου, που το υποτίμησε ορίζοντάς το 11:00 το πρωί. Στην περίπτωση που η παραπάνω διαπίστωση είναι λανθασμένη από μεριάς μας, θα περιμένουμε, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης – αναβάθμισης των τοπικών κατηγοριών που προγραμματίζεται, να παρακολουθήσουμε έναν αντίστοιχο αγώνα πρωτοπόρων του Α τοπικού στις ίδιες συνθήκες (ώρα και διαιτητικό τρίο).

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Βαρβασιακού για την πραγματικά άψογη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα.

  

Χίος 17/1/2011

 

Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘέμα αποζημιώσεων πλημμυροπαθών από τον Αντινομάρχη στον υπουργό Οικονομικών
Επόμενο άρθρο3ήμερη απεργία για τους δικηγόρους εκτός Αθηνών