Αρχική Νέα Τοπικά Εφημερίδα ιδεών από το Γ. Παπαδόπουλο

Εφημερίδα ιδεών από το Γ. Παπαδόπουλο

8
    
     Αναμφίβολα, η διακίνηση ιδεών και απόψεων συμβάλει στην διαμόρφωση σφαιρικής άποψης και – κατ΄επέκταση – στην εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων.
      Ιδιαίτερα, στη σημερινή εποχή, όπου η κρίση αξιών, ηθών και εθίμων, ακόμη και της παράδοσης, αμβλύνει το επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων, η έκφραση συγκροτημένης και εναλλακτικής γνώμης αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναζητήσει ο σκεπτόμενος πολίτης την αλήθεια.
     Με βάση το σκεπτικό αυτό και λαμβάνοντας υπόψιν οτι, την παρούσα περίοδο -οπότε απέχω από τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως αιρετός, λόγω του ισχύοντος Νόμου- υπάρχει επαρκής χρόνος για ένα τέτοιο εγχείρημα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω οτι θα προβώ στην έκδοση μιας δίμηνης, εξασέλιδης, έκδοσης-εφημερίδας πνευματικού περιεχομένου και προβληματισμού αλλά, κυρίως, σχολιασμού τοπικών ζητημάτων και γεγονότων.
      Η εφημερίδα αυτή θα διατίθεται δωρεάν σε όποιον το επιθυμεί και η κυκλοφορία της αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο.
     Θα είμαι ανοικτός για την κατάθεση οποιασδήποτε άποψης ή γνώμης γύρω απο την έκδοση αυτή, καθώς επίσης και για την αποστολή της, πάντοτε δωρεάν, σε όποιον το επιθυμεί.-
                                                     
Με εκτίμηση
                                         Γιώργος  Φωτ. Παπαδόπουλος
                                         πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Χίου