Αρχική Νέα Τοπικά Συναντήσεις Περιφερειάρχη σε υπουργεία: προέχουν οι υποδομές για το Β. Αιγαίο

Συναντήσεις Περιφερειάρχη σε υπουργεία: προέχουν οι υποδομές για το Β. Αιγαίο

8

Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη  και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη είχε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Νάσος Γιακαλής, παρουσία του Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Βαρδίκου, του Αντιπεριφερειαρχών Λέσβου Ηρακλή Βερβέρη και Χίου Κώστα Γανιάρη.

 Στη συνάντηση που έγινε αναλύθηκαν διεξοδικά τα έργα της Περιφέρειας που είναι ενταγμένα ή που πρόκειται να ενταχθούν στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Για το θέμα των μελετών που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου και αφορούν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε ότι μέσα στο 2011 θα είναι ολοκληρωμένες. Υπήρξε  συμφωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υστερεί σε υποδομές γι’ αυτό και αποφασίστηκε ότι πρέπει να ενισχυθεί από το αποθεματικό του Υπουργείου Υποδομών.

Σήμερα Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Γιακαλής συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Φώτη Χατζημιχάλη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την πρόοδο των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ του Βορείου Αιγαίου και την πορεία του προγράμματος γενικότερα.

Διαφήμιση