Αρχική Νέα Οικονομία Διάθεση προγράμματος από τη Vodafone για το iPad Wi-Fi+3G

Διάθεση προγράμματος από τη Vodafone για το iPad Wi-Fi+3G

9

 

7 Φεβρουαρίου 2011

 

 

Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση ενός προγράμματος

για το iPad WiFi+3G για την Ελλάδα 

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει πρόγραμμα δεδομένων για το iPad WiFi+3G για την Ελλάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο χωρίς δεσμεύσεις, δίνοντας στους συνδρομητές τη δυνατότητα να το ενεργοποιούν ή να το διακόπτουν ανά πάσα στιγμή.

 Το iPad καθιστά δυνατή τη σύνδεση των χρηστών με τις εφαρμογές και το περιεχόμενο της αρεσκείας τους κατά πιο οικείο, εύχρηστο και διασκεδαστικό τρόπο από ποτέ. Οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο Internet, να διαβάζουν και να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα, να απολαμβάνουν και να μοιράζονται φωτογραφίες, να βλέπουν βίντεο σε υψηλή ανάλυση, να ακούνε μουσική, να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν ebooks και πολλά ακόμη, και όλα αυτά μέσω της επαναστατικής οθόνης πολλαπλής αφής. Το iPad με WiFi+3G έχει πάχος μόλις 1,3 εκατοστών και βάρους μόλις 730 γραμμαρίων – λεπτότερο και ελαφρύτερο από κάθε laptop ή netbook – ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως 10 ώρες για πλοήγηση στο Διαδίκτυο μέσω WiFi, αναπαραγωγή βίντεο ή μουσικής, και έως 9 ώρες πλοήγησης στο Διαδίκτυο μέσω δικτύου 3G.*

 «Το πρόγραμμα συμβολαίου Mobile Broadband για χρήστες iPad αποδεικνύει την έμπρακτη δέσμευση της Vodafone για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Εξελίσσουμε διαρκώς το δίκτυό μας και είμαστε σήμερα σε θέση να προσφέρουμε ταχύτητες λήψης δεδομένων κατά 40% υψηλότερες από τις ταχύτητες που παρέχουν τα δίκτυα άλλων παρόχων, σε 100 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα, συνεπώς οι πελάτες μας που είναι κάτοχοι iPad μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα απολαμβάνουν εξαιρετική εμπειρία κατά τη χρήση της συσκευής τους όπου και αν βρίσκονται», δήλωσε ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director, της Vodafone.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δεδομένων για το iPad επισκεφτείτε το www.vodafone.gr

 *Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή ΠΣΑΜΕΑ στο Ν. Ροδίτη για εκλογή του σε ΔΣ ΔΗΠΕΘΕ
Επόμενο άρθροΣύλλογος Οικολογίας: καταστρέφουν το Φαράγγι των Καμπιών