Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Προέδρου Τ.Σ. Βροντάδου στη ΛΑΣ

Απάντηση Προέδρου Τ.Σ. Βροντάδου στη ΛΑΣ

13

 

«Δεν ωφελούν τον τόπο οι στείρες αντιπαραθέσεις»

  Η φιλοσοφία της  αναπτυξιακής πορείας  αλλά με ταυτόχρονη φροντίδα της καθημερινότητας που χαρακτηρίζει   τις  συνεδριάσεις του Τοπικού συμβουλίου Βροντάδου φαίνεται να μπαίνει στο στόχαστρο ,όπως αντιλαμβανόμαστε από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΣ,   την οποία   ενημερώνουμε ότι:

Το Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου, λειτουργεί με βάση κανονισμούς  και κανόνες  που όφειλε ένας δημοτικός σύμβουλος, όπως  η κ Κλαίρη Κωστάλα,  να γνωρίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς  τους κανόνες, στην έναρξη της συνεδρίασης  η πρόεδρος  ρώτησε τους παρισταμένους αν έχουν κάποιο θέμα προς συζήτηση χωρίς να  λάβει απάντηση, ενώ εκ των υστέρων και αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία της συνεδρίασης η κ Κωστάλα θυμήθηκε ότι είχε να θέσει θέματα.

Λυπούμαστε που η Λαϊκή Συσπείρωση  χρησιμοποιεί την πάγια τακτική του «συρσίματος» σε αντιπαράθεση , προκειμένου να γνωστοποιήσει την ύπαρξη της  σε ένα τοπικό συμβούλιο όπου δεν διαθέτει  εκλεγμένο εκπρόσωπο,  αλλά εμείς δεν πρόκειται  να την ακολουθήσουμε.

Πάντως να τονίσουμε   στην  ΛΑ.Σ   ότι   όφειλε  να είναι πιο  ενημερωμένη αφού   και τα δυο θέματα τα οποία ζήτησε να θέσει τόσο για τα σχολεία όσο και για την βατότητα αγροτικών δρόμων,  έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους και  δρομολογείται η επίλυση τους.

 Πάντα πιστεύαμε  ότι δεν  ωφελεί τους δημότες να τους περιγράφεις μια κατάσταση  που άλλωστε οι ίδιοι την βιώνουν αν  δεν έχεις να τους προτείνεις  πώς θα την βελτιώσουν.

Στο πλαίσιο αυτό  θεωρούμε ότι  ο τόπος μας  χρειάζεται  έργο και όχι «στείρες αντιπαραθέσεις». Προς την κατεύθυνση  της υλοποίησης έργου,  σκοπεύουμε να κινηθούμε ακόμη και αν  κάποιοι δείχνουν  από αυτό να ενοχλούνται. 

Όσον αφορά τώρα,  τους χαρακτηρισμούς   που μας προσάπτει    η ΛΑ. Σ, δεν σκοπεύουμε να απαντήσουμε , απλά σημειώνουμε ότι θα κριθούμε για την προσφορά μας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα.

Άλλωστε έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν στεκόμαστε μόνο σε συζητήσεις περί «προσφοράς» αλλά   η έννοια αυτή χαρακτηρίζει κάθε δράση μας.  

                                                       ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΨΩΡΡΑ-ΛΟΥΡΟΥ

                                                            Πρόεδρος  Τ.Σ  Βροντάδου

Διαφήμιση