Αρχική Νέα Οικονομία Η Vodafone παρουσιάζει το 1ο Smartphone με επεξεργαστή Dual Core

Η Vodafone παρουσιάζει το 1ο Smartphone με επεξεργαστή Dual Core

15

 

28 Φεβρουαρίου 2011                               

 

 

Η Vodafone και η LG Electronics παρουσιάζουν το Πρώτο Smartphone Παγκοσμίως με επεξεργαστή διπλού πυρήνα (Dual Core)

Το “Super SmartphoneLG Optimus 2X with Google προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία χρήσης


Η Vodafone και η LG Electronics (LG) ανακοίνωσαν ότι το LG Optimus 2X, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με διπύρηνο επεξεργαστή (Dual Core), αναμένεται να διατεθεί τον επόμενο μήνα στην Ελληνική αγορά από τη Vodafone. Σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δυνατότητες πολυμέσων, ο επεξεργαστής υψηλής απόδοσης Tegra 2 του LG Optimus 2Χ κάνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική την περιήγηση στο Internet και τις εφαρμογές, καθώς η χρήση ακόμα και πολλαπλών εφαρμογών γίνεται σχεδόν χωρίς καθυστέρηση στις εναλλαγές της οθόνης.

 «Η Vodafone, πιστή στην υπόσχεσή της για την παροχή των πιο καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, προσθέτει το LG Optimus 2X στην ευρεία γκάμα πρωτοποριακών smartphones που διαθέτει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της», δήλωσε ο κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager Vodafone Ελλάδας.

 Το LG Optimus 2X προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της Vodafone μια μοναδική εμπειρία Internet και εφαρμογών, η οποία ενισχύεται στο δίκτυο της Vodafone, το οποίο προσφέρει 40% πιο γρήγορο κατέβασμα στο internet από τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε 100 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητων φορέων.

 «Η τεχνολογία επεξεργαστή διπλού πυρήνα (Dual Core) είναι το επόμενο τεχνολογικό άλμα στα κινητά τηλέφωνα και το να προσφέρεις πρώτος ένα “Super Smartphone” που αξιοποιεί αυτή την τεχνολογία αποτελεί ένα ακόμη καινοτομικό βήμα για την LG» ανέφερε σχετικά ο κ. Αθανάσιος Δόσης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κινητών τηλεφώνων (LG Mobile Company) για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Το Super Smartphone LG Optimus 2X with Google είναι απλώς η αρχή. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρουν οφέλη και εκπληρώνουν τη δέσμευσή μας, που αποτυπώνεται στη φράση “Lifes Good”».

Το LG Optimus 2X προσφέρει αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο HD1080p ενώ μέσω HDMI καλωδίου, το οποίο θα εμπεριέχεται στη συσκευασία, ή ασύρματα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο και σε συμβατές ψηφιακές συσκευές όπως  τηλεοράσεις HD για απίστευτη εμπειρία παιχνιδιών ανάλογη με αυτή της κονσόλας, αξιοποιώντας πλήρως τη συνδεσιμότητα και το γυροσκοπικό αισθητήρα.  Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης δύο κάμερες, εμπρός και πίσω, έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτες microSD, θύρα USB και μπαταρία 1500mAh διασφαλίζοντας μεγάλη αυτονομία χωρίς περιορισμούς και θα διατίθεται με την έκδοση Android 2.2 (Froyo).

Το “Super SmartphoneLG Optimus 2X with Google θα είναι διαθέσιμο με διετή εγγύηση. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν από σήμερα να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το δικό τους LG Optimus 2X παραγγέλλοντας το είτε μέσω της σελίδας www.vodafone.gr ή από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔ.Σ.Χίου: αποφάσεις στη συνεδρίαση της 26/2/11
Επόμενο άρθροΔημήτρης Μενιάδης: Αντιγυραντικά λασπόλουτρα στην παραλία της Αγίας Ειρήνης στην Ελάτα