Αρχική Νέα Τοπικά Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ: χαρίστε βιβλία στο δανειστικό τμήμα

Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ: χαρίστε βιβλία στο δανειστικό τμήμα

27

                                                               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ «ΚΟΡΑΗΣ»

«KORAIS»  LIBRARY IN CHIOS

www.koraeslibrary.gr                                                bibkor@aegean.gr

   ×Ø

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Θέλετε το καινούργιο βιβλίο που διαβάσατε  να το προσφέρετε κάπου που θα χρησιμεύσει αφού δεν επιθυμείτε να το κρατήσετε επειδή δεν έχετε χώρο στο σπίτι; Θέλετε να προσφέρετε τη ευχαρίστηση της ανάγνωσης και σε έναν άλλον συμπολίτη μας ενήλικα ή μαθητή;

Τότε μπορείτε να χαρίσετε τα βιβλία σας στο δανειστικό Τμήμα της Ιστορικής μας Βιβλιοθήκης ή στο Τμήμα του βιβλιοαυτοκινήτου.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22710 44246 για συνεννόηση ή περάσετε από την Βιβλιοθήκη.

———————————————————– 

Με ιδιαίτερη χαρά η Βιβλιοθήκη προσφέρει ομαδικές ξεναγήσεις στους ενήλικες συμπολίτες μας όποτε το θελήσουν.

Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν να έλθουν στην Ιστορική μας Βιβλιοθήκη από μαθητές. Αρκετοί επίσης και εκείνοι που δεν την έχουν επισκεφθεί καθόλου. Η Βιβλιοθήκη μας, το ξεχωριστό αυτό πνευματικό ίδρυμα του τόπου μας, δεν είναι μόνο για τους ερευνητές. Έχει πολλές και ποικίλες δραστηριότητες στις οποίες εκτός από μαθητές συμμετέχουν και αρκετοί συμπολίτες μας.

Φτιάξτε τη φιλική σας ομάδα και ειδοποιήσετε μας έγκαιρα να σας υποδεχθούμε για μια ξενάγηση.

————————————————————

 Η Ιστορική  Βιβλιοθήκη μας λόγω της δραματικής μείωσης της κρατικής επιχορήγησης, της οποίας μάλιστα η καταβολή καθυστερεί, χρειάζεται να εξοικονομήσει κάποιο ποσό για να καλύψει μέρος των λειτουργικών της εξόδων και να υποστηρίξει βασικές της υπηρεσίες.

Η αγορά νέων βιβλίων για τα δανειστικά τμήματα προκειμένου να συνεχίσουμε αξιόπιστα την υποστήριξη της φιλαναγνωσίας, η συντήρηση του κτηρίου και του εξοπλισμού, η συνέχιση της ψηφιοποίησης τεκμηρίων, η πραγματοποίηση προγραμματισμένων εκδόσεων, οι συνδρομές για την  αγορά σημαντικών επιστημονικών περιοδικών και τόσες άλλες δράσεις που πραγματοποιεί η Βιβλιοθήκη, έχουν άμεση ανάγκη από αρκετά χρήματα.

Οι χρηματικές δωρεές ή χορηγίες μπορούν φυσικά να αφορούν είτε συγκεκριμένες δράσεις είτε να χρησιμοποιηθούν από τη Βιβλιοθήκη για την κάλυψη των ευρύτερων αναγκών.

Η Βιβλιοθήκη εκδίδει επίσημο παραστατικό με την αποδοχή οποιασδήποτε χρηματικής δωρεάς το οποίο  χρησιμοποιείται στην εφορεία για φορολογικούς λόγους, ενώ δέχεται και δωρεές εξοπλισμού, βιβλίων, οπτικοακουστικών μέσων και άλλου υλικού μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους δωρητές.

Υποστηρίζοντας την Βιβλιοθήκη μας ενισχύετε ένα από τα μεγαλύτερα Πνευματικά Ιδρύματα της χώρας μας και συμβάλλετε αποφασιστικά στη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του έργου της: Στήριξη του έργου των ερευνητών, φροντίδα και συντήρηση των θησαυρών της, εξυπηρέτηση των αναγνωστών.

Ο τραπεζικός λογαριασμός  της Βιβλιοθήκης είναι Εθνική Τράπεζα 490/347833-54. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε το όνομά σας και να επικοινωνήσετε και με τον κ. Προϊστάμενο στη Βιβλιοθήκη στο 22710 44246.

 

                                                                                    Σας ευχαριστούμε                                                                                                 Το Εφορευτικό Συμβούλιο

Διαφήμιση