Αρχική Νέα Τοπικά Παρά την αρνητική εξέλιξη για Κάμπο, Μουσουρούλης ευχαριστεί βουλευτές

Παρά την αρνητική εξέλιξη για Κάμπο, Μουσουρούλης ευχαριστεί βουλευτές

24

 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε σήμερα, ο Βουλευτής Ν. Χίου και Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής της ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης προς τους 53 Βουλευτές που συνυπέγραψαν  μαζί με αυτόν την τροπολογία για τη δίκαιη φορολόγηση του Κάμπου Χίου τους οποίους και ενημερώνει για την απόρριψή της από πλευράς υπουργείου Οικονομικών :

 Αγαπητέ Συνάδελφε,

 Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την υποστήριξη στο αίτημα των πολιτών του Κάμπου Χίου, για δίκαιη φορολόγηση των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής, οι οποίες αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζονται ως οικιστικές.

Θεωρώ ότι η συνυπογραφή της σχετικής τροπολογίας από πενήντα τέσσερεις (54) συναδέλφους, τεσσάρων κομμάτων της Βουλής – του Πα.Σο.Κ., της  ΝΔ, του ΛΑΟΣ, της Δημοκρατικής Αριστεράς – και η υποστήριξη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει όχι μόνο την καθολική αναγνώριση του δίκαιου της συγκεκριμένης περίπτωσης, αλλά και ότι υφίσταται η δυνατότητα επίλυσης του θέματος.

Δυστυχώς, η σχετική τροπολογία που συνυπογράψαμε δεν έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής, Στελέχωση των Ελεγκτικών Υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών».

Πιστεύω ακράδαντα ότι η διάταξη που προτείναμε μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τη διατήρηση των χαρακτηριστικών του Κάμπου της Χίου και ευελπιστώ στην εκ νέου υποστήριξή σας όταν, σε κατάλληλο χρόνο, επαναφέρω το θέμα προς τον Υπουργό Οικονομικών και τη Βουλή.

 

Με εκτίμηση


Κωστής Μουσουρούλης

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΝΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ

ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΙΚΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΣ 

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΣΟΥΛΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαφήμιση