Αρχική Νέα Τοπικά ΕΣΗΕΠΗΝ: 4ημερες στάσεις εργασίας για τους δημοσιογράφους της περιφέρειας

ΕΣΗΕΠΗΝ: 4ημερες στάσεις εργασίας για τους δημοσιογράφους της περιφέρειας

18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, μετά την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων από την Ομοσπονδία μας (ΠΟΕΣΥ), εκφράζοντας την συμπαράστασή του στις αδελφές Ενώσεις Συντακτών που ζητούν την επίλυση σοβαρότατων προβλημάτων του δημοσιογραφικού κόσμου, προκηρύσσει 2ωρες στάσεις εργασίας από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως και την Κυριακή 10 Απριλίου .
Συγκεκριμένα την Πέμπτη  7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας 8πμ-10πμ σε όλα τα ΜΜΕ της επικράτειας της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Την Παρασκευή 8 Απριλίου 10πμ-12μ.
Το Σάββατο 9 Απριλίου 5μμ-7μμ.
Την Κυριακή 10 Απριλίου 5μμ-7μμ.
Η ΕΣΗΕΠΗΝ στηρίζει και υπερασπίζεται πάντα τους αγώνες του Κλάδου για καλύτερες συνθήκες εργασίας, και αναβάθμιση του χώρου.
Θεωρώντας, ωστόσο, ότι οι Ενώσεις Ιδιοκτητών θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα της τελευταίας συνάντησης, με τις Ενώσεις Συντακτών – αυτή την κρίσιμη περίοδο –  και  θα προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ν.Δ., Βουλευτή Ν. Κοζάνης, Γιώργου Κασαπίδη, για τρίτη φορά, στη Χίο
Επόμενο άρθροΣύλληψη 2 νεαρών για κατοχή ναρκωτικών