Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Μακριδάκης: μας λένε ότι θα μαζέψουν τα… βλήματα!

Γιάννης Μακριδάκης: μας λένε ότι θα μαζέψουν τα… βλήματα!

11

Η Ταξιαρχία και ο στρατός έχουν, όπως είπαν στην Επιτροπή κατοίκων Σιδηρούντας, οικολογική συνείδηση διότι θα μαζέψουν φεύγοντας όλα τους τα υλικά από την παραλία Τηγάνι!! Παιδαριώδης προσέγγιση (διαβάστε την ανακοίνωση του Αρχιπελάγους περί ραδιενεργών υλικών στα βλήματα για να καταλάβετε: http://www.chiosnews.com/cn1242011655060.asp ).

Επίσης, είπαν, ότι με την άσκηση αυτή εξοικονομούν περί τις 100.000 ευρώ επειδή δεν θα στείλουν τους εκπαιδευόμενους στην Ξάνθη αλλά θα τους εκπαιδεύσουν στη Σιδηρούντα! Εξαρτάται λοιπόν από την οπτική που βλέπει κανείς τα πράγματα. Διότι κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται για το ποιος πληρώνει αυτή την πολυδάπανη μετακίνηση αρμάτων, πλοίων, ανθρώπων και τα έξοδα των πυρομαχικών που πέφτουνε αφειδώς στη Χίο.
Διαπίστωση: Προς το παρόν, εδώ και κάποιες μέρες δηλαδή, η ΒΔ Χίος ζει σε εμπόλεμη ζώνη με συνεχείς εκρήξεις. Διαπράττονται πράξεις που αν τις έκανε ο οποιοσδήποτε πολίτης θα ήταν ποινικά κολάσιμες. (οχήματα επί της άμμου της παραλίας και δυναμίτες αλιέων στη θάλασσα έχουν κατά καιρούς οδηγήσει πολλούς πολίτες στο αυτόφωρο)
Μαρτυρία: Ο τεράστιος πίδακας που έκανε 20 λεπτά της ώρας για να ξεθυμάνει χτες το μεσημέρι ανοιχτά της Σιδηρούντας είναι η προφανής απόδειξη της οικολογικής συνείδησης του στρατού και της Ταξιαρχίας Χίου που νομίζει ότι παίζει με κουβαδάκια στην άμμο και θα τα μαζέψει άμα φύγει, ως ευσυνείδητη μωραμάνα που μαζεύει τις χεσμένες πάνες του παιδιού της φεύγοντας από το μπάνιο.
Έλεος κύριοι, μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας, ούτε με την υγεία μας. 
Σταματήστε τώρα τη μόλυνση των θαλασσών και των ακτών μας.
 
Γιάννης Μακριδάκης