Αρχική Νέα Τοπικά Επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στο Δήμο Χίου

Επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στο Δήμο Χίου

7

 

  

Ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Χίου,  Κώστας Μούνδρος, δέχτηκαν το Σάββατο στις 17 Απριλίου 2011 στο Δημαρχείο  τουριστικούς  πράκτορες, εκπροσώπους  των μεγαλύτερων πρακτορείων της Σμύρνης.

 

 

   Οι  πράκτορες ήταν προσκεκλημένοι της εταιρείας Εge Birlik και ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα του νησιού.

   Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε στο νησί και στο Δήμο Χίου και τόνισε για άλλη μια φορά, πόσο σημαντικό είναι για μας η ανάπτυξη υγιούς τουριστικής κίνησης από την γείτονα χώρα.

   Επεσήμανε επίσης ότι μπορούν να αναπτυχθούν ανταλλαγές σε επίπεδο τόσο τουριστικό όσο και εμπορικό.

   Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μούνδρος, καλωσόρισε από την πλευρά του, τους επισκέπτες και τόνισε ότι ως Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής θα στηρίξει τις προσπάθειες, που στόχο έχουν την ανάπτυξη και αύξηση της τουριστικής κίνησης στη Χίο.

   Από πλευράς  της εταιρείας  Ege Birlik, παρευρέθηκε ο Lorenzo Argenti και ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ.  Arturak , ο οποίος δήλωσε ότι στόχος τους είναι  για φέτος,  να επισκεφθούν το νησί μας 100.00 Τούρκοι πολίτες,  ενώ φιλοδοξία τους είναι η Χίος να γίνει διακομιστικό κέντρο για φορτηγά μεταφοράς  εμπορευμάτων  από  Τουρκία προς την Ιταλία.

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου