Αρχική Νέα Τοπικά Διακοπή σύμβασης γιατρών με ταμείο Λιμενικών

Διακοπή σύμβασης γιατρών με ταμείο Λιμενικών

6
Ας εύχονται να μη χρειαστούν γιατρό οι εργαζόμενοι στο Λιμενικό Σώμα!
Με απόφασή του ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου και με δεδομένο τη 2χρονη οφειλή δεδουλευμένων, προχωρεί στη διακοπή της σύμβασης με το Λιμενικό Σώμα που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι σε αυτό θα πρέπει να καταβάλουν την αμοιβή. Το ίδιο γίνεται εδώ και αρκετό καιρό και με τα φάρμακα, όπως δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στο Λ.Σ. στους νομούς του Βορείου Αιγαίου Κώστας Τριπολίτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι συνάδελφοί του “ντρέπονται” με αυτή την κατάσταση.
Η σχετική ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου έχει ως εξής:
 
Οι ιατροί μέλη μας που έχουν υπογράψει σύμβαση για παροχή υπηρεσιών σε ασφαλισμένους του Λιμενικού σώματος δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα των τελευταίων δυόμισι χρόνων , δηλαδή ουσιαστικά παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες για όλο αυτό το διάστημα στους ασφαλισμένους . 
Επειδή παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες με το παραπάνω ασφαλιστικό ταμείο δεν υπήρξε καμία πρόοδος στο αίτημα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων,   η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε άμεσα να διακόψουν τα μέλη μας τη   σύμβαση με το Λιμενικό Σώμα .
Οι ασφαλισμένοι του Λιμενικού Σώματος μπορούν να επισκέπτονται τους ιατρούς της περιφέρειας μας, όπου όμως  θα καταβάλουν το τίμημα της επίσκεψης και θα τους χορηγείται απόδειξη, για να την υποβάλουν ακολούθως στο ασφαλιστικό τους ταμείο. 
 
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου