Αρχική Νέα Τοπικά 5 Μαΐου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΙΑΣ- Εκδηλώσεις κλινικής ΕΛΕΥΘΩ

5 Μαΐου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΙΑΣ- Εκδηλώσεις κλινικής ΕΛΕΥΘΩ

8

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 3 Μαΐου 2011

Εκδήλωση επιβράβευσης και ενημέρωσης

5 Μαΐου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΙΑΣ – 9 Μαΐου ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣΗ Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ Α.Ε. προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Αίθριο των εγκαταστάσεών της (Βερίτη 49, Βαρβάσι) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μαίας (5 Μαΐου) και την Γιορτή της Μητέρας (9 Μαΐου).

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ανάδειξη του σπουδαίου ρόλου της μαίας στη διαδικασία της γέννησης ενός παιδιού και της πολυδιάστατης υποστήριξης που προσφέρει στη λεχωίδα και αφετέρου η ενημέρωση των υποψήφιων αλλά και νυν μητέρων σχετικά με πολύ σημαντικά θέματα υγείας και πρόληψης των ίδιων και των παιδιών τους.

Οι μαίες της Πολυκλινικής ΕΛΕΥΘΩ θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους με το κοινό και με τη βοήθεια σχετικού οπτικοακουστικού υλικού θα αναπτύξουν σημαντικά ζητήματα όπως:

·        Φυσιολογικός τοκετός Vs Καισαρική Τομή, επιπτώσεις στη μητέρα και το παιδί

·        Μητρικός Θηλασμός, οι λόγοι για τους οποίους καθίσταται επιβεβλημένος και τα 10 βήματα που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε

·        Η φροντίδα πριν & μετά τον τοκετό (Ανώδυνος τοκετός, φροντίδα πρόωρων νεογνών, φροντίδα λεχωίδας, ασκήσεις Kegel ενδυνάμωσης πυελικού εδάφους κ.ά)

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να τιμηθούν τέσσερις σπουδαίες Χιώτισσες Μαίες που στο πρόσωπό τους αναγνωρίζουμε την πολύχρονη προσφορά τους, τον υποδειγματικό επαγγελματισμό τους και την ακούραστη ανθρώπινη συμπαράσταση που έχουν προσφέρει σε χιλιάδες Χιώτισσες μητέρες. Πρόκειται για τις κυρίες: Πόπη Χαψιά, Τασούλα Κρεατσούλα, Σούλα Μουτάφη, Δέσποινα Σφήκα.

Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ:

22710-29777 & 22710-29888, & www.eleftho.gr