Αρχική Νέα Τοπικά Προς μειώσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Προς μειώσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

8

 Σε μειώσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αναμένεται να οδηγήσει η μείωση των κρατήσεων υπέρ τρίτων, υπό την αίρεση των τιμών του πετρελαίου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης δήλωσε ότι επήλθε συμφωνία για μείωση της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο ποσοστό που θα μειωθούν οι κρατήσεις υπέρ τρίτων που υπάρχουν σήμερα στα εισιτήρια.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) Μιχ. Σακέλης δήλωσε πως με δεδομένες τις σημερινές τιμές του μαύρου χρυσού ο ΣΕΕΝ είναι διατεθειμένος να μειώσει την ονομαστική τιμή των εισιτηρίων ισόποσα με την κατάργηση των κρατήσεων υπέρ τρίτων.

Ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνεχιζόμενες αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου εξαιτίας της κρίσης στον αραβικό κόσμο.

ο Πρόεδρος της ΕΕΝ Απ. Βεντούρης σημείωσε ότι από τη στιγμή που θα μειωθούν οι κρατήσεις, θα μειωθεί άμεσα και το εισιτήριο του επιβάτη.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓια το ΕΣΠΑ και τα ΣΧΟΟΑΠ θα συζητήσουν Δήμαρχος Χίου και Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου
Επόμενο άρθροΝοσηλευτές καλούν επαγγελματίες και Δήμο για στήριξη του Πανελλήνιου Συνεδρίου τους