Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ερώτηση Κ. Μουσουρούλη για μεταφορές στα Αστικά κέντρα

Ερώτηση Κ. Μουσουρούλη για μεταφορές στα Αστικά κέντρα

14

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ποιος είναι ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για τις μεταφορές στα αστικά κέντρα ζητά να μάθει με Ερώτηση (Αρ. πρωτ. 16028/10.05.2011) που κατέθεσε ο Βουλευτής Ν. Χίου και Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης.

Ο Βουλευτής στην Ερώτησή του επισημαίνει ότι την περίοδο που ήρθαν στη δημοσιότητα οι απόψεις των αρμόδιων Υπουργείων για την άρση των περιορισμών κυκλοφορίας των πετρελαιοκίνητων οχημάτων στα αστικά κέντρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει μέτρα για τη μείωση του στόλου των αυτοκινήτων που κινούνται στις πόλεις με καύσιμα πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ο Κωστής Μουσουρούλης ζητά από τα συναρμόδια Υπουργεία να πληροφορηθεί τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν, σχετικά με την υποστήριξη των νέων Δήμων για την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστικής κινητικότητας (συνδυασμός δημοσίων και ιδιωτικών μεταφορικών μέσων, προώθηση ποδηλάτου, δημιουργία σχετικών υποδομών κλπ) καθώς και για την πορεία υλοποίησης του σχετικού προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» που είχε σχεδιαστεί από το τέως Υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: Η Νέα έκδοση του Ψαριανού Δημητρίου Ανδριάνα
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής στο Δήμαρχο Χίου