Αρχική Νέα Τοπικά Εχασαν το φάκελο των πλημμυροπαθών στο υπουργείο;- αναφορά στο ΔΣ Επιμελητηρίου

Εχασαν το φάκελο των πλημμυροπαθών στο υπουργείο;- αναφορά στο ΔΣ Επιμελητηρίου

7

 

Οι υπουργοί ήρθαν «επιτόπου» για να δουν τις ζημιές από τις πλημμύρες τον περασμένο Οκτώβριο αλλά κοντεύουν 8 μήνες και ούτε λεπτό δεν έχουν δοθεί για αποζημιώσεις από πλευράς Κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος Αντώνης Ζαννίκος εξέφρασε τις ανησυχίες του για το κατά πόσο θα υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση, προκειμένου να αποζημιωθούν οι 327 επιχειρήσεις του νησιού που δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η τοποθέτηση του μέλους του Προεδρείου Μιχάλη Φράσκου που ανακοίνωσε ότι τους ζητήθηκε να υπογράψουν εκ νέου καταστάσεις με τους πλημμυροπαθείς γιατί οι αρχικές που είχαν σταλεί στο Υπουργείο… χάθηκαν!

Μπροστά σε αυτή την κοροϊδία, που περισσότερο μοιάζει με αδυναμία πληρωμής των πλημμυροπαθών και όχι με χάσιμο του φακέλου, το ΔΣ του Επιμελητηρίου αποφάσισε να ζητήσει για μια ακόμα φορά συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα, σε συνεργασία με Δήμο Χίου και Περιφέρεια.

Προφανώς στο Επιμελητήριο δεν γνώριζαν ότι προσκεκλημένος του ΠΑΣΟΚ θα είναι την Παρασκευή στη Χίο ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά που μάλιστα θα κάνει ομιλία στο ΟΜΗΡΕΙΟ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ: 1η βραδινή ποδηλατάδα
Επόμενο άρθροΠανεπιστήμιο- διάλεξη με θέμα: «Διαιτησία Διαμεσολάβηση Ελληνική Προσέγγιση»