Αρχική Νέα Τοπικά ΕΛΜΕ Χίου: Αψυχολόγητη ενέργεια του Υπουργείου προς τους υποψηφίους κατά την εξέταση...

ΕΛΜΕ Χίου: Αψυχολόγητη ενέργεια του Υπουργείου προς τους υποψηφίους κατά την εξέταση του μαθήματος «Μαθηματικά και Στατιστική» της Γ΄Λυκείου.

19


Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που αφορά στο μάθημα  «Μαθηματικά & Στατιστική» . Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την εκπομπή των θεμάτων και ενώ σε ορισμένα εξεταστικά είχαν ήδη μοιραστεί αυτά στους υποψήφιους, ήλθε κατεπείγουσα εντολή να τα αποσύρουν. Μετά από κάποιο διάστημα στάλθηκαν εκ νέου θέματα, τα οποία όμως ήταν ίδια με τα πρώτα, με μια προσθήκη μιας παρένθεσης σ’ ένα απ’ αυτά.

Το γεγονός αυτό εγείρει σοβαρό ζήτημα  δυσλειτουργίας, προχειρότητας και ανοργανωσιάς, ενδεχομένως  και αξιοπιστίας  των εξετάσεων στο εν λόγω μάθημα, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να υπολογίσουμε την ταραχή, το άγχος και την ανησυχία, που δικαιολογημένα προκλήθηκε στους υποψήφιους, απ’ όλη αυτή την απαράδεκτη, το λιγότερο, ιστορία.

Επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται η διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

 

 

                Για το Δ.Σ

                 Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο Γ. Γραμματέας

           Σταυρινούδης Σταύρος                                                                       Καραβασίλης Σταύρος                                                                            

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΧΙΟΥ: Ικανοποίηση για αποτελέσματα σε φοιτητικές εκλογές
Επόμενο άρθροΕλλάδα: Από τη διεθνή επιτήρηση στην πλήρη υποτέλεια!