Αρχική Νέα Τοπικά ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της μειοψηφίας του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ για τη μη- στάση εργασίας...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της μειοψηφίας του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ για τη μη- στάση εργασίας την ημέρα επίσκεψης Σκανδαλίδη

11

 

Η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα  καταγγέλλει  την πλειοψηφία του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) διότι ενώ είχαν ενημερωθεί  εγκαίρως, για το αίτημα πρωτοβάθμιων σωματείων για 3ωρη στάση εργασίας την περασμένη Τρίτη,  λόγω της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στη Χίο, αρνήθηκαν το συντονισμό δράσης  του Δημοσιοϋπαλληλικού Κινήματος με διάφορες κωλυσιεργίες  και προφάσεις λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου για συντονισμό.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χίος,    9/6/2011

 

Η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα καταγγέλλει  την πλειοψηφία του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ( ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) διότι ενώ είχαν ενημερωθεί  από τις 3/6/2011 να προκηρυχθεί με ευθύνη της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ  3ωρη στάση εργασίας  την Τρίτη  7/6/2011 από τις 12  μέχρι τις 3 μμ,  μετά από αίτημα του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Χίου ( ΣΕΣΝΟΧ) αλλά και για όλο το Δημόσιο τομέα  της Χίου λόγω της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη στη Χίο,   αρνήθηκαν το συντονισμό δράσης  του Δημοσιοϋπαλληλικού Κινήματος με διάφορες κωλυσιεργίες  και προφάσεις λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου για συντονισμό  .

Την ώρα που το φουσκωμένο ποτάμι της οργής του λαού έχει ξεχυθεί στους δρόμους  ενάντια στα αντιλαϊκά και βάρβαρα  μέτρα της φτώχειας , της ανεργίας,  των απολύσεων, των περικοπών  σε μισθούς και συντάξεις , στην παιδεία ,την υγεία,  οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού  στη Χίο  βάζουν τροχοπέδη  στην αντίδραση και ανάπτυξη του  κινήματος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι τα ποτάμι της οργής  δεν γυρίζει πίσω  και θα συντρίψει  τους συνδικαλιστές του  εκκολαπτόμενου κυβερνητικού συνασπισμού .

 

Αμπαζής Γιάν.                                                 Στάθης Μαν

Κωστάλα Κλ                                                   Κουτσοδόντης Γιάννης

                                                 

                                             



Διαφήμιση