Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Επιστολή Ελπ. Τσουρή στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του «Κινήματος Πολιτών – καταναλώνουμε...

Επιστολή Ελπ. Τσουρή στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του «Κινήματος Πολιτών – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

15

 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ

Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Χίος, 23 Ιουνίου 2011

Προς

τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του «Κινήματος Πολιτών – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

 

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία την οποία αντιμετωπίζει η χώρα μας, είναι πολύ σημαντική η ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες σηματοδοτούν ατομική και συλλογική ανάληψη ευθύνης και συνεισφοράς από τους ενεργούς πολίτες. Πέραν από την άρνηση και τη διαμαρτυρία, προέχει η κατάθεση θετικών προτάσεων, για την έξοδο από την κρίση, και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης στη θέση του κοινωνικού κατακερματισμού.

Στα πλαίσια αυτά, εντάσσεται  η ίδρυση και λειτουργία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Κίνημα Πολιτών», με κύριο στόχο την υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, που συμπυκνώνεται στο σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά – τρώω ελληνικά- κάνω τουρισμό ελληνικά». Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκεται η ενεργή συμμετοχή όλων, προκειμένου να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας, να στηριχθούν οι εργαζόμενοι και οι αγρότες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η βιοτεχνία, βιομηχανία και τουρισμός στη χώρα μας. Είναι δε εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός , ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στους λίγους μήνες τους οποίους εξελίσσεται, έχει τη στήριξη ιδιαίτερα σημαντικών προσωπικοτήτων, από όλους τους χώρους, ενώ, παραρτήματά της έχουν, ήδη, δημιουργηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Επειδή, κύριε Πρόεδρε, πιστεύω απολύτως στις δυνάμεις και τις δυνατότητες της κοινωνίας των πολιτών και στο θετικό τρόπο έκφρασής τους, σας παρακαλώ, να θεωρήσετε δεδομένη και τη δική μου ενεργή συμμετοχή στην προσπάθειά σας. Προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, για τη δημιουργία παραρτήματος στη Χίο και την εξυπηρέτηση των στόχων της εταιρίας, ως πολίτης αυτής της χώρας και ανεξάρτητα από τη θεσμική μου ιδιότητα.

Με την ελπίδα ότι εκπρόσωποί σας θα επισκεφθούν σύντομα το νησί μας, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα σχετικά ζητήματα,

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας

 

Ελπίδα Τσουρή

Βουλευτής Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: Αίτημα για ιαματικά λουτρά στη Χίο
Επόμενο άρθρο“Φώτης Αγγουλές: πορεία στο φως και το σκοτάδι της ζωής του “- παράσταση από μαθητές του Γενικού Λυκείου Βροντάδου