Αρχική Πολιτισμός Στο φέγγος του Citrus με Αλκίνοο Ιωαννίδη

Στο φέγγος του Citrus με Αλκίνοο Ιωαννίδη

11

Με μια solo συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ξεκινούν την 1η Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Citrus άρωμα μνήμης, όπου στεγάζεται ο εκθεσιακός χώρος που φιλοξενεί την ιστορία των εσπεριδοειδών και του Κάμπου της Χίου. Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου”… και φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Citrus άρωμα μνήμης, όπου στεγάζεται ο εκθεσιακός χώρος που φιλοξενεί την ιστορία των εσπεριδοειδών και του Κάμπου της Χίου.  Για δεύτερη χρονιά, η «Καλή» αυλή είναι έτοιμη να καλοδεχτεί τους επισκέπτες της.

Η τέχνη προπορεύεται της κοινωνίας και ζητά την συμπαράστασή μας, ειδικά στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα που διέπεται από ηθική, οικονομική, κοινωνική και πνευματική κρίση. Έχουμε ανάγκη από τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε στη μαγεία της ανεμελιάς και της ονειροπόλησης.

Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε και πάλι φέτος στις εκδηλώσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν από την 1η  Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2011″, καταλήγει το δελτίο τύπυ.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ
 

01.07 –  21.07  Έκθεσης φωτογραφίας «ΣΤΙΓΜΕΣ» της Lene Marie Fossen

Εγκαίνια έκθεσης: 01.07, 20:00 μμ               

Η Lene Marie Fossen, φωτογράφος από την Νορβηγία, αναφέρει: «Όταν ήμουν παιδί, ευχόμουν να μπορούσα να σταματήσω τον χρόνο. Έστω και για μία μόνο στιγμή. Ο χρόνος περνούσε τόσο γρήγορα, αλλά δεν ήθελα να μεγαλώσω, ήθελα να παραμείνω παιδί. Τότε άρχισα να φωτογραφίζω. Και ανακάλυψα το μαγικό μου ραβδί. Με την φωτογραφική μου μηχανή μπορούσα να σταματώ τον χρόνο».

01.07 –  21.07 Έκθεσης ζωγραφικής «ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» της Serpil Atagoz

Εγκαίνια έκθεσης: 01.07, 20:00 μμ               

Η Serpil Atagoz, ζωγράφος και εικαστικός από την Τουρκία, αποφοίτησε από το Τμήμα Καλών Τεχνών του Διδασκαλικού Ινστιτούτου Buca το 1975. Εργάζεται ως καθηγήτρια εικαστικών για 21 χρόνια. Τα θέματα που επιλέγει για τα ζωγραφικά και γλυπτικά της έργα είναι οι γυναίκες και τα προβλήματά τους.

01.07 & 02.07 Αλκίνοος Ιωαννίδης solo!

Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Αλκίνοος, μόνος επί σκηνής, παρέα με την κιθάρα του, μας καλεί σε ένα μουσικό πέρασμα, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, αλλά και αρκετά τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει αγαπήσει.