Αρχική Νέα Οικονομία VODAFONE: πρόγραμμα ελέγχου του τι πληρώνεις

VODAFONE: πρόγραμμα ελέγχου του τι πληρώνεις

16

4 Ιουλίου 2011      

 

 

                 ME TH VODAFONE ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

 

Όλοι οι υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής Vodafone έχουν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του τι πληρώνουν!

 

Η Vodafone με τη νέα υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους στέλνει αυτόματα ενημερωτικό SMS, στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, όταν φτάνουν στο 80% του χρόνου ομιλίας του προγράμματός τους! Έτσι, οι συνδρομητές Vodafone δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους, αφού θα έχουν τον έλεγχο του λογαριασμού τους.

 

Η νέα αυτή υπηρεσία ισχύει για όλους, παλιούς και νέους συνδρομητές συμβολαίου στα προγράμματα Vodafone Unlimited και Vodafone Οικονομικά καθώς και για συνδρομητές καρτοκινητής. Η υπηρεσία αυτή παρέχει δωρεάν ενημέρωση, μέσω γραπτού μηνύματος, σε όσους συνδρομητές καταναλώνουν το 80% του χρόνου ομιλίας του προγράμματός τους κάθε μήνα. Ειδικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής, η Vodafone προσφέρει την ίδια υπηρεσία για τα δωρεάν λεπτά ομιλίας που δίνονται με κάθε ανανέωση, καθώς και για τα πακέτα χρόνου ομιλίας για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.

 Σε συνδυασμό και με την υπάρχουσα υπηρεσία όπου οι συνδρομητές ενημερώνονται για τα MBs που τους απομένουν, η Vodafone δίνει τον απόλυτο έλεγχο και στις χρεώσεις Internet, για να μπορούν όλοι όχι μόνο να μιλάνε, αλλά και να σερφάρουν ξέγνοιαστα, χωρίς να σκέφτονται το κόστος!

 

 Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να καλούν ή να στέλνουν  κενό SMS στο 1284, χωρίς χρέωση και να ενημερώνονται για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας, για τα γραπτά μηνύματα καθώς και για τα ΜΒs του προγράμματός τους. Έτσι, μπορούν όλοι να έχουν καλύτερο έλεγχο του τι πληρώνουν κάθε μήνα, εύκολα και γρήγορα.

 H Vodafone είναι κοντά στους συνδρομητές της κάθε φορά που τη χρειάζονται!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά στην περιοχή του Μονοδεντρίου