Αρχική Νέα Τοπικά Δουλειά 7 χρόνων- Συνέντευξη τύπου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου

Δουλειά 7 χρόνων- Συνέντευξη τύπου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου

17

 Τον απολογισμό της 7χρονης θητείας του στο Λιμενικό Ταμείο Χίου έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου το μεσημέρι της Τρίτης ο Σταμάτης  Κάρμαντζης. Ανακοίνωσε το υψηλό αποθεματικό του 1 εκατομμυρίου ΕΥΡΩ που έχει το Λιμενικό Ταμείο, δείγμα της χρηστής διοίκησης που να σημειωθεί ότι λήγει σε 5 μήνες.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του έργου ανάπλασης των πεζοδρομίων της Προκυμαίας της Χίου, που όπως τόνισε έχει βελτίωση την εικόνα του λιμανιού ενώ για πρώτη φορά μπήκαν και οι οδηγοί τυφλών σε πεζοδρόμια στη Χίο. Οι εργασίες από τον Σεπτέμβριο θα μεταφερθούν και στα δυο υπολειπόμενα  τμήματα μέχρι και την αίθουσα αναμονής επιβατών ενώ το λιμενικό ταμείο είναι σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα ώστε να εκπονηθεί μελέτη για την ανάπλαση της Νότιας πλευράς αλλά και της οδού Νεωρίων.
Ο κ. Κάρμαντζης τόνισε ότι το Λιμενικό Ταμείο θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο αίτημα για δημιουργία νέου λιμανιού στη Χίο, κατέθεσε όμως την άποψη να επανεξεταστεί παλιότερη προμελέτη σε ότι αφορά για τη δημιουργία μαρίνας εντός του νυν λιμένα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔίκη για υπόθεση Αγγελικής, 42η ημέρα, απολογία ιδιώτη φύλακα που ισχυρίστηκε ότι δεν άγγιξε την Αγγελική…
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις από το Σύλλογο Καρκινοπαθών