Αρχική Νέα Τοπικά Εκδήλωση για το ποδήλατο, η περίπτωση της Χίου

Εκδήλωση για το ποδήλατο, η περίπτωση της Χίου

7

 

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, 8:30 μ.μ. στη πλατεία Βουνακίου διοργανώνεται ομιλία από τον Θάνο Βλαστό έναν από τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα σε θέματα σχεδιασμού και χάραξης ποδηλατόδρομων.
“Το ποδήλατο απάντηση πολιτισμού για την πολεοδομία. Η περίπτωση της Χίου”
 
Ο Θάνος Βλαστός είναι πολεοδόμος και συγκοινωνιολόγος καθηγητής στο Ε.Μ.Π. μα πάνω απ’ όλα τεχνοκράτης και φανατικός υποστηριχτής της ποδηλατοκίνησης.
Η ομιλία έχει σαν κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση των αρχών αλλά και της τοπικής κοινωνίας σε πολεοδομικά θέματα σχεδιασμού και ανάτυξης ποδηλατικών υποδομών και γενικότερα τη συμβολή σε ένα βιώσιμο αύριο για τη Χίο.

Συνδιοργανωτές: Χιακή Αμφικτυονία, Σύνδεσμος Ποδηλάτων Χίου “Ποδηλατείν” , Σύλλογος Προστασίας  Περιβάλλοντος “ΕΛΙΞ” , Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χίου , Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου και ο Σύλλογος  Εθελοντών “Ομηριστές”.

 Παράλληλα θα προβληθεί το spot πρωτοβουλίας και παραγωγής του “Ποδηλατείν” σε συνεργασία με την “ΑΛΗΘΕΙΑ T.V”, σχετικό με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες που κυκλοφορούν στην πόλη μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια εργοστασίου Χυμών Κάμπου- χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη
Επόμενο άρθροΕλεγχος Δημοτικής Αστυνομίας για παρατημένα ΙΧ