Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ: Ανακοίνωση για το ΔΗ.ΠE.ΘΕ

ΛΑΣ: Ανακοίνωση για το ΔΗ.ΠE.ΘΕ

13

 Για δεύτερη φορά η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ εκπρόσωπος της Λαϊκής συσπείρωσης με αφορμή την ανασυγκρότηση του ΔΣ. Αυτό δείχνει και την αντιδημοκρατική της νοοτροπία και τη λογική της να λειτουργεί με βάση την ημετεροκρατία με παράπλευρες απώλειες την αδιαφάνεια.

  Η  Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει τον θεσμό  αν και μας βρίσκει αντίθετους με τον τρόπο λειτουργίας  του.  Θεσμικά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που θα  λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα χωρίς να κάνει μόνο διαχειριστικό έργο αλλά ουσιαστικό και χωρίς να αποτελεί χώρο ρουσφετολογικό των εκάστοτε δημοτικών αρχών και άλλων πολιτειακών παραγόντων. 

Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τις πρόθυμες δημοτικές αρχές τύπου δήμου Χίου οδηγεί τα ΔΗΠΕΘΕ στο κλείσιμο  απαιτούμε να εξασφαλιστεί κρατική χρηματοδότηση για το ΔΗ.ΠE.ΘΕ Χίου πλήρη κάλυψη των αναγκών του και κλιμάκωση της χρηματοδότησης του αλλά να δοθεί ωστόσο πραγματική ώθηση και πνοή στη θεατρική τέχνη Η παραγωγή του θεατρικού έργου να συγκεντρωθεί σταδιακά σε ένα δημόσιο φορέα ο οποίος θα διαχειρίζεται την λειτουργία του θεάτρου στα πλαίσια περιφερειακών κρατικών θεάτρων.

Επίσης μας βρίσκει αντίθετους  κάθε διορισμός  που δεν γίνεται με σωστά κριτήρια και με απόλυτη διαφάνεια ή  διορισμοί μαϊμούδες και  διορισμοί που να είναι μόνο  με δυο μέτρα και δυο σταθμά φωτογραφίζοντας γνωστές σε όλους καταστάσεις. Σε κάθε τέτοια περίπτωση δεν  θα συναινέσομε  θα την καταγγείλουμε δημόσια και δεν θα είμαστε απλοί θεατές σε οποιαδήποτε συναλλαγή που εμπίπτει στα παραπάνω.                               

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση στο ΔΗ.ΠE.ΘΕ      
Νίκος  Ζαχαριάδης                   

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή Μικρασιατικής στην Δ’ Εθνική
Επόμενο άρθρο960 κ.μ. νερού για Καλαμωτή- Κώμη από γεώτρηση