Αρχική Νέα Τοπικά Συνέχεια έργων σε γήπεδα με χλοοτάπητα στο Πυργί

Συνέχεια έργων σε γήπεδα με χλοοτάπητα στο Πυργί

67

 Σημαντικό είναι να εγκαινιάζονται και τέτοια έργα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά που περιμένει ο τόπος. Ο λόγος για το χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο Πυργίου.

Χαρακτηριστικό είναι το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Το Σαββάτο 13 Αυγούστου 2011, οργανώθηκαν με επιτυχία από το Δήμο Χίου και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Γηπέδου Ποδοσφαίρου Πυργίου, στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων Χίου.

 

Πρόκειται για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και για εργασίες, που κρίθηκαν απαραίτητες για  βελτίωση υποδομών,  σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τη διοίκηση του Α.Ο. Πυργίου, για σωστή λειτουργία του σταδίου.

Κατά την  διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από την Διοίκηση του Α.Ο. Πυργίου, χορηγοί της ομάδας για την προσφορά τους, όπως οι κ.κ. Νικόλαος Λως, Διαμαντής Φαφαλιός, Αντώνης Φεγγουδάκης και Κων/νος Λυμπουσάκης.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης τόνισε για άλλη μια φορά, ότι ο Δήμος Χίου θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός σε προσπάθειες, που αναδεικνύουν τον αθλητισμό  στο τόπο μας, πάντα με υγιή και στενή συνεργασία  πολιτών, φορέων  και Δήμου Χίου.

 

 

 

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ.Χίου

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή Μικρασιατικής στην Δ’ Εθνική
Επόμενο άρθρο960 κ.μ. νερού για Καλαμωτή- Κώμη από γεώτρηση