Αρχική Νέα Τοπικά Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χίου: που δούλευαν οι εργάτες που τραυματίστηκαν;

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χίου: που δούλευαν οι εργάτες που τραυματίστηκαν;

12

                      Ενα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου, όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε 3 νεαρούς, αδέρφια όπως δήλωσε ο ένας από αυτούς που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, που φέρεται να καθάριζαν την περιοχή.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χίου ζητά, και πολύ καλά κάνει, πληροφορίες για αυτούς τους εργαζόμενους αφού δεν έγινε γνωστό ποιος φορέας τους απασχολούσε.
Συγκεκριμένα σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

    Την Παρασκευή 12/8/11 στην Λ. Ενώσεως λίγο πριν την πιτσαρία «ΛΥΚΟΣ» , τρεις συνάνθρωποί μας τραυματίστηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο επάνω στο πεζοδρόμιο .

   Σύμφωνα με δημοσιεύματα και μαρτυρίες περαστικών , οι άνθρωποι αυτοί ήταν εργάτες που καθάριζαν τον δρόμο και το πεζοδρόμια της περιοχής .

   Επειδή εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε  ποιος φορέας τους είχε αναθέσει και πως τη δουλειά αυτή , νομίζουμε ότι κάποιος αρμόδιος επιτέλους, θα πρέπει να ασχοληθεί και να βρει από ποιόν έπαιρναν δουλειά οι άτυχοι αυτοί συνάνθρωποί μας , με ποιον είχαν υπογράψει σύμβαση , πότε και με ποια διαδικασία έγιναν όλα αυτά .

   Και ας μην μας πουν για εθελοντική εργασία και διάφορα άλλα συναφή , διότι όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά περιστατικά αν μη τι άλλο , θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ανάλογη σοβαρότητα .

 

                                                Για το Δ.Σ.     

  Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γ. Γραμματέας

 

 ΑΛΕΚ. ΓΑΪΤΑΝΟΣ                                        ΛΕΩΝ. ΚΑΡΑΚΟΥΡΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧαλκειός: 4ο φεστιβαλ παραδοσιακων χορών <εν τω χορω΄ το ευ΄>
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δ. Χίου, 23/8/2011