Αρχική Νέα Τοπικά Πράσινο φως για την Νέα πτέρυγα στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

Πράσινο φως για την Νέα πτέρυγα στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

8

           Δήμος Χίου  

 

 

Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης

                                                                                     Βροντάδος 14/12/11    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Πράσινο φως για την Νέα πτέρυγα στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

 Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την εκπαιδευτική κοινότητα του Βροντάδου, φαίνεται να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης  καθώς εγκρίθηκε  από το Δημοτικό Συμβούλιο  η  πληρωμή  και της δεύτερης δόσης της μελέτης ( ύψους 126.600 ευρώ) , κάτι που φέρνει όλο και πιο κοντά την ανέγερση της Νέας πτέρυγας στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο Βροντάδου.

Το έργο αυτό, αποτελεί  ένα χρόνιο αίτημα  όλης της περιοχής του πρώην δήμου Ομηρούπολης καθώς θα φιλοξενεί όχι μόνο παιδιά  από την περιοχή  Βροντάδου, αλλά και  από τους γειτονικούς οικισμούς.

Παράλληλα η ραγδαία οικιστική αύξηση στην περιοχή καθιστά αναγκαία  την ανέγερση  της Νέας Πτέρυγας που  θα αποτελέσει σημαντικό «εργαλείο»    της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για αυτή την εξέλιξη καθώς ο δήμος Χίου, παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τους διαρκώς μειωμένους πόρους  , ιεράρχησε ψηλά στις προτεραιότητες  το έργο αυτό ενισχύοντας και στηρίζοντας  την εκπαίδευση των παιδιών μας και κατά συνέπεια το μέλλον της περιοχής μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜουσικά σχολεία: καταργούν σίτιση και μετακίνηση
Επόμενο άρθροΦιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση