Αρχική Νέα Τοπικά Παγχιακό συλλαλητήριο στήριξης των ναυτεργατών: την Πέμπτη κλειστά καταστήματα & στάση εργασίας

Παγχιακό συλλαλητήριο στήριξης των ναυτεργατών: την Πέμπτη κλειστά καταστήματα & στάση εργασίας

15

 

Απόφαση για Παγχιακό συλλαλητήριο, με κλείσιμο των υπηρεσιών, των καταστημάτων και στάση εργασίας μετά τις 11.00 το πρωί αποφάσισαν οι φορείς που πήραν μέρος σε σύσκεψη στη Δημαρχία.
Οπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου τους δημότες “την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Χίου, ως ένδειξη υποστήριξης στις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αφορμή την κατάργηση του ΝΑΤ και την ένταξη των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ.

          Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες του νησιού μας, να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αίτημα των ναυτικών μας και να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα τους.”

 

Διαφήμιση