Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελπίδα Τσουρή: για εφημερίες στο Νοσοκομείο Χίου

Ελπίδα Τσουρή: για εφημερίες στο Νοσοκομείο Χίου

27

Το θέμα των εφημεριών των νοσοκομειακών γιατρών έθεσε με επιστολή της η υποψήφια βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θανάση Κωτσόπουλο.


Ο τελευταίος σε φιλική του απάντησή, αφού το κοινοποιημένο έγγραφο δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, αναφέρει:
«με το μήνυμά μου αυτό θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχει δεδομένη και σαφής βούληση για συνολικό εξορθολογισμό της κατανομής των εφημεριών. Με βάση αυτή τη δέσμευση θεώρησε ότι πρωτίστως θα αποκατασταθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου της Χίου με τρόπο που να εκπληρώνει απολύτως την αποστολή του στην περιοχή».


Εκφράζοντας την ικανοποίησή της με την απάντηση του Γενικού Γραμματέα, η κα Τσουρή σχολιάζει στο σχετικό δελτίο τύπου:.


«Είναι η πρώτη φορά που:
 1. Αναγνωρίζεται επίσημα η ανάγκη εξορθολογισμού της κατανομής εφημεριών, και
2. Υπάρχει επίσημη δέσμευση ότι, στο πλαίσιο αυτού του εξορθολογισμού, «πρωτίστως, θα αποκατασταθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου της Χίου, με τρόπο που να εκπληρώνει απολύτως την αποστολή του στην περιοχή».

Διαφήμιση