
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η απομάκρυνση από τη μητέρα φύση επηρεάζουν καθημερινά την υγεία. Ευτυχώς για μας, στις επαρχίες ακόμα τα πράγματα είναι καλύτερα από τις μεγάλες πόλεις. Όμως το άγχος, τα προϊόντα που καταναλώνουμε, ακόμα και το νερό, που στις περισσότερες περιοχές εδώ, στη Χίο, χρησιμοποιείται εμφιαλωμένο, δεν παύουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό μας, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες η επιβάρυνση αυτή γίνεται εντονότερη με την όλο και συχνότερη χρήση φαρμάκων.
Στην πραγματικότητα, η διατήρηση της καλής υγείας μπορεί να επιτευχθεί κατά μικρό η μεγάλο βαθμό με τη σωστή διατροφή και την άσκηση, όπως άλλωστε συμβουλεύουν και οι περισσότεροι γιατροί. Εξάλλου η φύση μας προμηθεύει με πολλά γνωστά και άλλα όχι τόσο διαδεδομένα προϊόντα που μπορούν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό μας και να συμβάλουν στην προστασία του.
Το Sea View στον Καρφά φιλοξενεί την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, στις 18.30, μια ομιλία με ελεύθερη είσοδο, με θέμα την υγεία και την ενίσχυσή της με προϊόντα από τη φύση. Η εκδήλωση διοργανώνεται από μια ελληνική εταιρεία, που εκτιμά, μεταξύ άλλων, τη μαστίχα μας, και την προωθεί στο κοινό της παρέχοντας ταυτόχρονα ενημέρωση για τα πολλαπλά οφέλη της. Ομιλητής θα είναι ο οστεοπαθητικός ιατρός κ. Αντώνης Αγαπίου.
Κασιμάτη Κατερίνα
695 633 6479 – 694 652 7342







