Χριστούγεννα και σύγχρονη κρίση, ήταν το θέμα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στο 4ο Γυμνάσιο Χίου.
Η φτώχεια, η ανεργία, η μετανάστευση από την Ελλάδα προς άλλες χώρες, αλλά και από τρίτες χώρες σε μας παρουσιάστηκαν σε αυτή την εκδήλωση όπου τα κυριάρχησαν τα μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο μας.
Τα παιδιά μέσα από κείμενα που επιμελήθηκε ο θεολόγος
Τη γιορτή παρακολούθησε και η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευτυχίς Βλυσίδου, δίνοντας τις ευχές της στη μαθητική κοινότητα.
Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος της γιορτής παιδιά, μαζί με εκπαιδευτικούς τους από το 4ο Γυμνάσιο επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Χίου.
Ανάλογη επίσκεψη, με προσφορές τροφίμων, είχαν πραγματοποιήσει πριν μερικές μέρες και από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ίδιου σχολείου, τόσο στο Γηροκομείο Χίου όσο και στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.






