Αναβολή, λόγω λήξης ωραρίου, για τις 14 Ιουνίου έλαβε η δίκη για την υπόθεση της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου.
Η υπόθεση των Locos επισκίασε τις υπόλοιπες υποθέσεις που εξέτασε το Τριμελές Εφετείο, για να δώσει αναβολή στις περισσότερες από αυτές.
Μάλιστα αρχική πρόταση για την υπόθεση της Αγγελικής ήταν για τον προσεχή Οκτώβριο, για να παρέμβει η πολιτική αγωγή ζητώντας να εξεταστεί νωρίτερα αφού πλέον η υπόθεση θα… φλέρταρε με την παραγραφή λόγω λήξης 8ετίας.
Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα για τα συμβάντα στις 8 Απριλίου του 2006 στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και στο πως αντιμετωπίστηκε η Αγγελική στο Νοσοκομείο της Χίου, καταδικάστηκαν δύο γιατροί με 18 και 6 μήνες αντίστοιχα και ο ιδιωτικός φύλακας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ με 8 μήνες.
Ο ένας εκ των δύο γιατρών έκανε χρήση πρόσφατου νόμου που επιτρέπει να μπει η υπόθεση στο αρχείο και να μην δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.
Στο VIDEO η δήλωση πριν την έναρξη της δίκης, του προέδρου της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) Απόσοτολου Βουλδή.
Σε μια άλλη υπόθεση του Εφετείου, αναβλήθηκε για τις 18 Οκτωβρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης του σοβαρού τροχαίου με θύμα το Σταμάτη Ζουμίδη που ακρωτηριάστηκε το πόδι του, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας έχασε το χέρι του.







