Αρχική Νέα Τοπικά Προβλήματα με την ανακύκλωση, δεν έχει βγει ακόμα άδεια για το χώρο...

Προβλήματα με την ανακύκλωση, δεν έχει βγει ακόμα άδεια για το χώρο αποθήκευσης

44

 Δεν έχει ακόμα αδειοδοτηθεί ο χώρος αποθήκευσης και δεματοποίησης των ανακυκλώσιμων υλικών, που συγκεντρώνει η εταιρεία με την οποία έχει συνάψει σύμβαση ο Δήμος Χίου.
Υστερα από έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος αποθήκευσης στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΑΛ δεν πληροί τις προϋποθέσεις που αφορούν την πυροπροστασία (σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε η εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ).

Από την 1η Απριλίου που παρουσιάστηκε επίσημα η συνεργασία στον τομέα της ανακύκλωσης από το Δήμο Χίου με την εταιρεία «Οικόπολις», ιδιώτες που δραστηριοποιούνταν ήδη στον τομέα της ανακύκλωσης είχαν επισημάνει ότι δεν υπάρχουν όλες οι  νόμιμες αδειοδοτήσεις.

Η ευθύνη για την έκδοση άδειας χρήσης του χώρου για αποθήκευση- πακετάρισμα ανήκει στο Δήμο Χίου που όλο αυτό το διάστημα κινείται για τη σχετική αδειοδότηση, περνώντας το θέμα από Δημοτικό Συμβούλιο και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του ιδιω΄τη που ενοικιάζει το χώρο της ΒΙΑΛ.

Διαφήμιση