Στην βορειοανατολική πλευρά της Χίου, έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων, γιατί στο πολυδύναμο ιατρείο των Καρδαμύλων έχει απομείνει μόνο ένας ιατρός για περισσότερους από 2.500 κατοίκους, οι οποίοι υπερδιπλασιάζονται κατά τους θερινούς μήνες”, σημειώνει στην αναφορά του ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος.
Είναι κατανοητό ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, τόσο για τον ιατρό, ο οποίος καλείται να επιτελέσει το καθήκον του σε δύσκολες συνθήκες, αλλά, κυρίως, για τους κατοίκους, ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι νιώθουν ανασφαλείς.
Στην επιστολή, η οποία υπογράφεται από τους συλλόγους της περιοχής περιγράφεται με λεπτομέρειες η κατάσταση, για την οποία πρέπει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση.
15 Σεπτεμβρίου 2014
Ο αναφέρων βουλευτής







