Αρχική Νέα Τοπικά ΑΓΩΓΗ ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης κατά Ο.Α.Ε.Ε.‏ για θέμα εισφορών

ΑΓΩΓΗ ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης κατά Ο.Α.Ε.Ε.‏ για θέμα εισφορών

24

               Αθήνα, 23 Απριλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 09:30

Στο Μονομελές  Πρωτοδικείο Αθηνών (πρωην σχολή ευελπίδων) κτίριο 6 αίθουσα 12, εκδικάζεται η αγωγή του δικηγόρου Ιωάννη Μυταλούλη που κατατέθηκε μέσω του ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης κατά Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με 2 βασικά ζητήματα:

1)     Το διαχωρισμό της εισφοράς υγείας από την εισφορά της σύνταξης. Αυτό είναι απαραίτητο για να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να ρυθμίσει-πληρώσει μόνο την εισφορά υγείας και έτσι να δοθεί πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους αφενός και αφετέρου να μην έχει καμία οικονομική απώλεια το ταμείο.

2)     Διαγραφή του ποσού της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ενώ ο ΟΑΕΕ δεν παρείχε (αρνούμενος να σφραγίσει βιβλιάρια οφειλετών), συνέχιζε να χρεώνει και να τοκίζει. Αυτό δημιουργει  μεγαλύτερη οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ασφαλισμένων και των προστατευόμενων μελών τους.

 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ ΑΤΤΙΚΗΣ κάνει πρόσθετη παρέμβαση για όλα τα μέλη του και καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία  την προσπάθεια αυτή.

 

Ήρθε η ώρα να δείξουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες τη δύναμή μας.

Όλοι μαζί, μια γροθιά έξω από τα δικαστήρια!

Ας είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Τό πρόβλημα είναι τεράστιο και απαιτούμε δίκαιη λύση, δεν χωρεί άλλη αναβολή.

 

Για εγγραφή στον σύλλογο:                                                                                                                             Συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα: www.syllogosOAEEattikis.gr                                και στείλτε την με όποιο τρόπο θέλετε στο σύλλογο (φαξ,email,ταχυδρομείο).

Ενημέρωση στα θέματα του συλλόγου στο facebook: www.facebook.com/groups/OAEE.ATTIKIS/

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροLet’s do it… Chios – 26 Απριλίου 2015: Πόσοι Χιώτες μπορούμε να συντονιστούμε μέσα σε μια μέρα;
Επόμενο άρθροΝεπάλ: Μια χώρα ερείπια – Πάνω από 4.000 νεκροί