Αρχική Νέα Τοπικά Χρήσιμα συμπεράσματα από ομιλία με θέμα: «Υπερκινητικότητα και μαθησιακές δυσκολίες-πρώιμες ενδείξεις...

Χρήσιμα συμπεράσματα από ομιλία με θέμα: «Υπερκινητικότητα και μαθησιακές δυσκολίες-πρώιμες ενδείξεις στην προσχολική ηλικία»

10

 Τη Δευτέρα 11-05-2015  ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού παιδικού σταθμού Καλουτά σε συνεργασία με  το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου πραγματοποίησε  ομιλία με θέμα:  «Υπερκινητικότητα και μαθησιακές δυσκολίες-πρώιμες ενδείξεις στην προσχολική ηλικία».


Ομιλήτριες ήταν η Μαρία Λαδάκη, ψυχολόγος και ηΑναστασία Καλτσίδου, λογοπεδικός.

Ακολούθησε συζήτηση, στην οποία το κοινό ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράζοντας απόψεις, σχόλια, και προβληματισμούς.

Από την αποδελτίωση των αξιολογητικών εντύπων προέκυψε ότι η γνώμη του κοινού για την εκδήλωση ήταν πολύ καλή, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι επηρεάστηκαν από αυτά που άκουσαν και που θα άλλαζαν τη στάση τους απέναντι στα θέματα που παρουσιάσθηκαν.
Τέλος, εκφράστηκε από το κοινό η επιθυμία για διοργάνωση επόμενης ημερίδας με προτεινόμενα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του παιδιού και τη διαχείριση δύσκολων συμπεριφορών του.

Θερμές  ευχαριστίες από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του παιδικού σταθμού για τη συνεργασία.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Τζούμας: Η Χίος πενθεί… Η πνευματική Χίος πενθεί! (για τον ηγούμενο των Αγίων Πατέρων)
Επόμενο άρθρο«Χωροταξία και Κρίση»: Ημερίδα της Χιακής Συμπολιτείας στις 28 Μαΐου