Αρχική Νέα Τοπικά Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Χίο για τα Ελευθέρια του νησιού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Χίο για τα Ελευθέρια του νησιού

30

 
Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Χίου στις 11 Νοεμβρίου 2015, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης από τον περασμένο Μάιο.

«Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας προσδίδει ιδιαίτερη λαμπρότητα στις Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Απελευθέρωση της Χίου και αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόνωσης του εθνικού φρονήματος στη σημερινή δύσκολη συγκυρία», σημειώνεται στο δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

  Χίος,    22/05/2015

  ΑΡ. ΠΡΩΤ.: οικ. 1003

   ΠΡΟΣ: Την Αυτού Εξοχότητα

                 Τον Πρόεδρο της Ελληνικής    Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο                  

                             

 Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

 
Η Ημέρα Ενσωμάτωσης της Χίου με την Μητέρα Πατρίδα στις 11 Νοεμβρίου του 1912 αποτελεί ιστορική επέτειο και πηγή έμπνευσης για την προοπτική και την ευημερία των νησιών μας, που αποκτά βαρύνουσα σημασία στις δύσκολες συγκυρίες της χώρας μας.

Διερμηνεύοντας το αίσθημα των συμπατριωτών μου στην Χίο, τις Οινούσσες και στα Ψαρά και από το θεσμικό μου ρόλο ως Αντιπεριφερειάρχης Χίου, έχω την τιμή να Σας προσκαλέσω στις εορταστικές Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης του απελευθερωτικού αγώνα και στα Ελευθέρια της Χίου, τα οποία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, στις 11 Νοεμβρίου 2015.

Η παρουσία Σας στο νησί μας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση, αλλά κυρίως ισχυρό παράγοντα τόνωσης του εθνικού μας φρονήματος.

 

 Με βαθύ σεβασμό

και μετά εξαιρέτου τιμής,

 

  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση