
Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης, απευθύνει η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου προτάσσοντας εκτός από το ασφαλιστικό και το θέμα της προστασίας του Συνεταιρισμού.
«Η ΕΜΧ καλεί όλους τους Μαστιχοπαραγωγούς, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στις 10:00 πμ, στην προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΜΧ στην χώρα, για να διαδηλώσουμε και να προτάξουμε την αντίθεση μας, σε κάθε προσπάθεια άρσης της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, και για την υπέρμετρη και άδικη ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ μας.
Είναι υποχρέωση όλων μας να δηλώσουμε ισχυρό παρών», σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα του Προέδρου της ΕΜΧ Γιώργου Τούμπου στους μαστιχοπαραγωγούς.
Η διοίκηση της ΕΜΧ βρίσκεται σε εγρήγορση λόγω της ανεπίσημης ενημέρωσης που έχει, για σχεδιασμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τον οποίο καταργούνται οι αναγκαστικοί συνεταιρισμοί, όπως είναι αυτός της Ενωσης Μστιχοπαραγωγών Χίου που από το 1938 είναι σε ισχύ.






