Αρχική Νέα Τοπικά Αναδάσωση στη Ν.Μονή, στη μνήμη Σταμάτη Ασημένιου

Αναδάσωση στη Ν.Μονή, στη μνήμη Σταμάτη Ασημένιου

8

  
Με αφορμή τη δράση αναδάσωσης που διοργανώνει ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ στην περιοχή της Νέας Μονής, την Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016, στη μνήμη του Χιώτη δημοσιογράφου Σταμάτη Ασημένιου υπενθυμίζουμε ότι:

 

 

 Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με μέριμνα του Δήμου στην περιοχή της αναδάσωσης, έχουν προγραμματιστεί δύο δρομολόγια, με σημείο αναχώρησης το Δημαρχείο, στις 08:30 και στις 10:30.

 Επίσης, όσοι μετακινηθούν με δικό τους μέσο στην περιοχή, σημείο συνάντησης θα είναι η διασταύρωση του κεντρικού δρόμου (με κατεύθυνση τα Αυγώνυμα) με τον δρόμο προς Νέα Μονή.

 Για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2271350800.

Σημείωση: Ο Σταμάτης Ασημένιος εργάστηκε επί σειρά ετών στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ήταν η φωνή της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle.
Ο Χιώτης στην καταγωγή δημοσιογράφος και καθηγητής πανεπιστημίου, υπήρξε στέλεχος του μεταναστευτικού κινήματος, επί σειρά ετών μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κινήματος στη Γερμανία/ΟΕΚ  και της Παγγερμανικής Επιτροπής Μεταναστευτικών Ομοσπονδιών (BAGIV).
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ 2013

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για το WIRIL από το Δήμο Χίου
Επόμενο άρθροΝΟΔΕ Χίου κατά ΣΥΡΙΖΑ για θέμα αναγκαστικότητας ΕΜΧ