Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΕ: Καταλαβαίνουν τι γιορτάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ;

ΛΑΕ: Καταλαβαίνουν τι γιορτάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ;

11

 ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ

 Καταλαβαίνουν τι  γιορτάζουν;

 

Γενέθλια ομιλία (τρομάρα τους) του εναπομείναντος, του  μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ. Ένα χρόνο μετά. .θριαμβεύει η  πολιτική των πλούσιων εναντίον  του κόσμου της εργασίας Οι υπάρχουσες συντάξεις και η μελλοντική  ασφάλιση  των νεώτερων κατεδαφίζονται μετατρεπόμενες σε φιλοδωρήματα. Οι δαπάνες στην υγεία  που έπεσαν δραματικά τα τελευταία 5 χρόνια τώρα πέφτουν στις πλάτες των ΟΤΑ για να γενικευθεί η ανισότητα στην περίθαλψη .

Οι αγρότες είναι στα κάγκελα. όταν,  αν εξαιρέσουμε την μειοψηφία των πλουσίων όλοι οι υπόλοιποι με το δίκιο τους είναι σε απόγνωση. Καταργείται η μείωση του ΦΠΑ. στα νησιά. Η αναγκαστικότητα της ΕΜΧ αμφισβητείται, Καθιερώνεται και ευλογείται το fast truck δηλαδή το γρήγορο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Αντί κέντρων ταυτοποίησης ιδρύουν τα κέντρα διαλογής ανθρώπων τα hotspots με τα οποία θα επιλέγονται ποιοι εκ των προσφύγων θα γίνονται δεκτοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιοι θα επιστρέφονται ως μη κερδοφόροι και ας είναι οι ανάγκες τους ίδιες με των άλλων. Αποδέχονται την παρέμβαση  του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Τα κατάφεραν πράγματι να αναστήσουν τους πολιτικά νεκρούς και να δώσουν χώρο στους κήρυκες της ακραίας ανισότητας κοινωνικής ανισότητας όπως στον Κυρ.Μητσοτάκη που είναι κατά ακόμη και  της εναπομείνασας  φορολογίας των πλουσίων. Συνετέλεσαν να βγουν από τις τρύπες τους τα φίδια του φασισμού  που συνεπικουρούμενα από «ορθολογιστές» σαν τον ποταμίσιο και  θρασείς ως κλόουν σαν τον Λεβέντη  εκπέμπουν λόγο μισαλλόδοξο κατά όλων των φτωχών τάξεων και  των κατατρεγμένων των πολέμων

Το μνημόνιο εφαρμόζεται κατά γράμμα; ¨Όχι μόνο. Εφαρμόζεται επαυξημένο. Ένας χρόνο μετά προχωράνε μπροστά και ΔΕΞΙΑ!

                                                                                                                  18/2/2016

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη
Επόμενο άρθρο“Η Αλφαβήτα της εφηβείας”, από το 1ο Γυμνάσιο Χίου