Αρχική Νέα Τοπικά 3 νεκροί σε τροχαία σε 50 μέρες! καμπάνια από Τροχαία και ΕΚΑΒ...

3 νεκροί σε τροχαία σε 50 μέρες! καμπάνια από Τροχαία και ΕΚΑΒ Χίου

74


17 τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό, τρία εκ των οποίων είναι θανατηφόρα έχουν σημειωθεί από την αρχή του έτους στη Χίο, ενώ άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Αθηνών λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους.


Τελευταίο θύμα της ασφάλτου ένα 19χρονο παλικαράκι που δούλευε σε ντελίβερι και κατέληξε μια εβδομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα που του είχε συμβεί στο τέλος της οδού Απλωταριάς στο κέντρο της πόλης, λίγο μετά τις 8,00 το πρωί.


Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι ΕΚΑΒ Χίου και Τμήμα Τροχαίας θα μοιράσουν σχετικό υλικό στην πλατεία Βουνακίου σε μια προσπάθεια να προσέχουν περισσότερο οι οδηγοί, αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση να φτιάχνει έργα ασφαλή.


Στο τελευταίο τραγικό συμβάν με τον 19χρονο, φαίνεται ότι το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε γλίστρησε στο ολισθηρό οδόστρωμα και ο ίδιος χτύπησε σε σιδερένιο κολονάκι που τοποθετούνται για να μην καταλαμβάνουν ασυνείδητοι οδηγοί τα πεζοδρόμια!

Το κάλεσμα από τη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ΕΚΑΒ Χίου
Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι το ΕΚΑΒ Χίου τους τελευταίους πέντε μήνες έχει κληθεί σε περίπου 60 τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό.Απο 01-01-2016 έχουν σημειωθεί δεκαεπτά (17) τροχαία με τραυματισμό εκ των οποίων τα τρία (3) θανατηφόρα, ενώ δύο απο τους δεκαεπτά τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Το ΕΚΑΒ Χίου και η Τροχαία Χίου αύριο Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Πλατεία Βουνακίου όπου θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα και την σοβαρότητα της κατάστασης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑκόμα ένα θύμα της ασφάλτου… Κατέληξε ο 19χρονος
Επόμενο άρθροΤελευταίο αντίο για το δικό μας Παντελή…