Αρχική Νέα Τοπικά “Σουαρέ αγάπης” από ΑΡΤΙΟΝ και Σύλλογο Καρκινοπαθών ΕΛΠΙΖΩ

“Σουαρέ αγάπης” από ΑΡΤΙΟΝ και Σύλλογο Καρκινοπαθών ΕΛΠΙΖΩ

15

Η λέξη΄΄σουαρέ΄΄σύμφωνα με το λεξικό είναι νεολογισμός από γαλλική λέξη και δηλώνει συνήθως την ΄΄εσπερίδα΄΄(απόγευμα) και κατ΄επέκταση κάποια απογευματινή-βραδινή ιδιωτική ή κοινωνική συγκέντρωση, όπως π.χ Σουαρέ μασκέ, σουαρέ πιζάμ κ.λ.π.

 Στον πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ αποφάσισαν όμως να δώσουν μια διαφορετική διάσταση. Και έτσι αποφάσισαν από κοινού με το ξενοδοχείο ΄΄Χανδρής΄΄ και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου να οργανώσουν ένα ΄΄Σουαρέ Αγάπης΄΄, αφιερωμένο σε ένα μικρό συμπολίτη μας  που πάσχει από καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

“Το δικό μας ΄΄σουαρέ΄΄ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στις 7.30μ.μ. δεν θα είναι απλό. Και τη μουσικούλα του θα έχει (και τι μουσική! Γιάννα Φαφαλιού, παρακαλώ και Λευτέρης Τομάζος. Κάνα-δυό τραγουδάκια θα πει και η μουσική παρέα του Συλλόγου και φυσικά όποιος άλλος θέλει )και μπαζάρ θα έχουμε. Οι δημιουργοί –μέλη μας έχουν ετοιμάσει πολύ όμορφες μικροκατασκευές, χειροτεχνήματα και κοσμήματα , το κέρδος των οποίων θα προστεθεί στον ΄΄κουμπαρά΄΄΄μας, που θα έχουμε στήσει στο ξενοδοχείο ειδικά για το μικρό μας φίλο.

 Προσδοκία μας είναι αυτός ο κουμπαράς να γεμίσει από το υστέρημά μας, ώστε να δώσουμε και εμείς μια μικρή ανάσα, μαζί με την πολύ αγάπη μας στην οικογένεια του μικρού παιδιού που νοσεί

(σε συννενόηση πάντα με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και το δάσκαλο του μικρού μαθητή).

 Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά το ξενοδοχείο ΄΄Χανδρής΄΄ , που ευγενικά μας φιλοξενεί και όχι μόνο , θα είναι στη διάθεσή μας για να παραγγείλουμε τον καφέ, το τσάι, το ποτό μας και ότι άλλο θελήσουμε , πληρώνοντας απλώς αλά καρτ”,σημειώνεται στο κάλεσμα που καταλήγει:.

 “Υποσχόμενοι ότι θα είναι μια διαφορετική, διασκεδαστική και πούσια σε αγάπη και προσφορά βραδιά, περιμένουμε να σας καλοδεχθούμε!”

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύγκρουση με τραυματισμό μεταξύ ομάδας (τελικά) Ιρανών στη ΒΙΑΛ
Επόμενο άρθροΣυμπλοκές και 5 τραυματίες το βράδυ στο Κέντρο Κράτησης προσφύγων στη ΒΙΑΛ