Αρχική Νέα Οικονομία Παρόν της Περιφέρειας σε 4 εκθέσεις

Παρόν της Περιφέρειας σε 4 εκθέσεις

26

  ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, συμμετέχει αυτό το μήνα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000-2006.
Συγκεκριμένα ήδη δίνει το παρών της στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (7-12 Ιανουαρίου) και στο Όσλο (9- 12), ενώ θα συμμετάσχει στις 16- 19 του μήνα στην έκθεση που γίνεται στο Ελσίνκι αλλά και στην τέταρτη της Βιέννης.
Και οι τέσσερις εκθέσεις απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και στο ευρύ κοινό. Στο περίπτερο της Περιφέρειας στεγάζονται προθήκες με διαφημιστικό υλικό και από τους τρεις Νομούς, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενούνται όσοι επαγγελματίες του Βορείου Αιγαίου επιθυμούν (ξενοδόχοι, πράκτορες) για τις συνεργασίες τους με επισκέπτες των εκθέσεων, στην κατεύθυνση προώθησης τουριστικών πακέτων των νησιών μας.
Σε δήλωσή της η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Μαρία Σκέμπερη τόνισε πως «Καταβλήθηκε συντονισμένη και κοπιώδης προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος μας και να ξεκινήσουν οι ενέργειες τουριστικής προβολής μέσω του ΠΕΠ απ’ την αρχή της χρονιάς.
Ήδη σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και των τριών Νομών της Περιφέρειάς μας και με βάση το Marketing Plan που εκπονήθηκε για τις δράσεις τουριστικής προβολής, έχουμε επιλέξει σειρά εκθέσεων στις οποίες θα συμμετάσχουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Χρειάζεται μάλιστα να επισημάνω ότι στον προγραμματισμό μας περιλαμβάνονται και καινούργιες εκθέσεις, στις οποίες ποτέ στο παρελθόν δεν είχε προβληθεί το Βόρειο Αιγαίο», πρόσθεσε η κα Σκέμπερη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠλοία… συνταξιούχοι στα 30
Επόμενο άρθροΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ: ταξίδι στην εποχή της ρετσέτας…