Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιάννης Πίττας για ΖΟΕ

Γιάννης Πίττας για ΖΟΕ

49

 Ευθύνες στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τα Π.Δ. που ορίζουν τις Ζώνες Οικιστικού Ελέγχου στους Δήμους Μαστιχοχωρίων και Αμανής και με τα οποία «καταστρέφει κάθε ελπίδα για ζωή και πρόοδο του τόπου μας» αποδίδει ο πολιτευτής της ΝΔ Γιάννης Πίττας σε σχετική ανακοίνωσή του στις αρχές της εβδομάδας για το παραπάνω θέμα.
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά απέδειξε την προχειρότητα με την οποία χειρίζεται τα σοβαρά προβλήματα του Νομού μας. Σε ανύποπτο χρόνο και παρά τις διαβεβαιώσεις, υπογράφηκαν τα Προεδρικά Διατάγματα για τον καθορισμό των Ζ.Ο.Ε., φέρνοντας προ τετελεσμένων γεγονότων τους Δήμους Μαστιχοχωρίων και Αμανής. Αδιαφορώντας για τα επακόλουθα που θα έχει η εφαρμογή των Ζ.Ο.Ε. στις εν λόγω περιοχές, το ΥΠΕΧΩΔΕ προχώρησε τους σχεδιασμούς του, αποτρέποντας κάθε μορφή ανάπτυξης και ανασύστασης της ζωής στην Αμανή και τα Μαστιχοχώρια.
Επί 4 μήνες πεισματικά αρνιόταν να συζητήσουν τους σχεδιασμούς τους με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους ενώ παράλληλα μέσω της Υφυπουργού Υγείας κ. Ελπίδας Τσουρή διαβεβαιώνουν ότι θα επανεξετάσουν το θέμα.
Ας εκτιμήσει λοιπόν τώρα η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τι είδους ανάπτυξη προβλέπει για περιοχές που στο σύνολό τους μετέτρεψε σε γεωργικές εκτάσεις.
Ας εξηγήσει, καταλήγει η ανακοίνωση του Γ. Πίττα, στους κατοίκους της Αμανής και των Μαστιχοχωρίων τους λόγους για τους οποίους κταστρέφει κάθε ελπίδα για ζωή και πρόοδο του τόπου τους».

Διαφήμιση