Αρχική Πολιτισμός Βιβλία Εκδήλωση εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗ

Εκδήλωση εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗ

27

 Συζήτηση με θέμα «Περιφερειακός Τύπος: η ιστορική του συμβολή και ο μελλοντικός του ρόλος στην αναζωογόνηση της ξεχασμένης Ελλάδας», διοργανώνει σήμερα, στις 7.00 το απόγευμα στο ΟΜΗΡΕΙΟ, η ημερήσια εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ.
Προσκεκλημένοι για το στρογγυλό τραπέζι οι Γιάννης Καψής δημοσιογράφος- πρωήν Υπουργός, Θεόδωρος Κασσίμης δημοσιογράφος- βουλευτής και Γιώργος Φιλλιπάκης δημοσιογράφος.
Στο συνοδευτικό κείμενο της πρόσκλησης σημειώνονται μεταξύ άλλων:
«Στις 26 Σεπτεμβρίου 2001 η «ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Ο.Ε.» αναλαμβάνει το μεγάλο ρίσκο.
Σε ένα Νομό που κάθε τίτλος ημερήσιας, εβδομαδιαίας ή μηνιαίας εφημερίδας αντιστοιχεί σε λιγότερους από 1.000 κατοίκους κάνει την εμφάνιση της στο χώρο των ΜΜΕ ακολουθώντας την πεπατημένη.
«Τι μπαίνετε στον κόπο να ταλαιπωρείστε; Σε ένα μήνα δεν θα κυκλοφορείτε», ήταν υποδοχή από αιρετό του νησιού, όταν παρέλαβε τον «π» στα χέρια του. Μια εκτίμηση που προσγείωνε ρεαλιστικά».
Τονίζοντας ότι «αν το μεράκι και η διάθεση δεν επιβάλλονταν στην ψυχρή οικονομική λογική, πολίτη σήμερα δε θα κρατούσατε στα χέρια σας» η Διεύθυνση της εφημερίδας σημειώνει πως η πρωτοβουλία που ξεκίνησαν «οφείλει να ανταποκριθεί και στις νέες απαιτήσουν που την περιβάλλουν. Ο πολίτης αποκτά σοβαρή επιχειρηματική διάσταση, επιδιώκοντας να εφαρμόσει τη βουβή μέχρι σήμερα δυναμική του τόπου», καταλήγει η πρόσκληση της εφημερίδας που θέτει σταθμό ορόσημο του νέου ξεκινήματος την 9η Φεβρουαρίου.
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο ΔΗΠΕΘΕ θα έχει ανοικτές τις πόρτες
Επόμενο άρθροΕρώτηση Βαρίνου για απαράδεκτη αντιμετώπιση πλοιάρχου “Prestige”