Αρχική Νέα Αθλητικά Κύπελλο πόλο σε ζεστή ατμόσφαιρα

Κύπελλο πόλο σε ζεστή ατμόσφαιρα

29


  Να κερδίσει ο καλύτερος ή και ο πιο τυχερός, αλλά οι αγώνες του 5ου final-four  κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών να γίνουν μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» σημειώθηκε από τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτρη Διαθεσόπουλο.
Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες το μεσημέρι του Σαββάτου παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ, με οικοδεσπότες την ΚΟΕ και το Ναυτικό Όμιλο Χίου, παρουσία παραγόντων των τεσσάρων ομάδων που παίρνουν μέρος στην τελική φάση του κυπέλλου.
Ο Πρέοδρος του ΝΟΧ Νίκος Τσάκος καλοσώρισε τις ομάδες και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΟΕ ευχαρίστησε το ΝΟΧ και τις τοπικές αρχές για την υποδοχή που τους έκαναν ενώ τόνισε τη μεγάλη προσφορά της Χίου στις εθνικές ομάδες
Λαμβάνοντας στη συνέχεια το λόγο ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης σημείωσε ότι τέτοιες εκδηλώσεις τονώνουν το ηθικό. Κάνοντας λόγο για τη μεγάλη σημσία που έχουν οι εκδηλώσεις εκτός του αθηνοκεντρικού κράτους ο Δήμαρχος Μάρκος Μεννής εξέφρασε την ευχή όλων να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Δήμαρχος τέλος του Αγίου Μηνά Γιάννης Παντελάρας, μιλώντας και ως Πρόεδρος του Ιωνικού Κολυμβητηρίου σημείωσε ότι είναι έτοιμοι για τους αγώνες.
Παρούσα στη συνέντευξη τύπου και η βουλευτής της ΝΔ Φάνη Πάλη- Πετραλιά που ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τόνισε ότι ο ελληνικός αθλητισμός δεν πρέπει να τελειώσει με το 2004 και έκανε λόγο για προίκα των επόμενων 100- 150 χρόνων.
Σημαντικό είναι ότι το Ιωνικό Κολυμβητήριο μπορεί να βρεθεί σε καλή θέση, αφού σύμφωνα με τον κ. Διαθεσόπουλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αξιοποίηση του καταδυτηρίου, ενώ πρότεινε να διεκδικήσει η Χίος κάποια από τα τουρνουά του καλοκαιριού.
Μεταξύ των δύο ημιτελικών, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο να γίνει το final-four στη Χίο, ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης και ο Δήμαρχος Χίου Μάρκος Μεννής.
Επίσης ο Πρόεδρος του ΝΟΧ Νίκος Τσάκος, και μαζί του η προσφορά του ΝΟΧ και γενικότερα της Χίου στο ναυταθλητισμό, αλλά και ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΟΧ Σταμάτης Πολίτης, που σήμερα είναι 82 ετών. Ακόμα ο Μιχάλης Σαραντής πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΟΕ με έδρα τη Χίο και τέλος οι πολίστες Νίκος Ντούλος και Γιώργος Ντόσκας που το 2001 στην Κωνσταντινούπολη εστέφθησαν παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Εθνική Ομάδα Εφήβων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒιβλιοθήκη καλεί Δήμο
Επόμενο άρθροΝίκησαν τα φαβορί, εκτός τελικού ο ΝΟΧ