Αρχική Νέα Οικονομία Ανοιξε το Πρόγραμμα Τεχνομεσιτεία

Ανοιξε το Πρόγραμμα Τεχνομεσιτεία

31


 Προτάσεις στα πλαίσια του «Προγράμματος Τεχνιγνωσίας» μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, ύστερα από σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία κέντρων τεχνομεσιτείας ή επέκτασης των υπηρεσιών μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίς από το εξωτερικό προς τη χώρα και αντίστροφα και από τους φορείς παραγωγής και διαχείρισης επιστημονικών και τεχνολογικών πληροφοριών προς τους παραγωγικούς φορείς της χώρας.
Ετσι μέσα από τη δημιουργία ενός ιστού εξειδικευμένων κέντρων τεχνομεσιτίας που θα παρέχουν ανά πάσα στιγμή επίκαιρη ενημέρωση για τη διαθέσιμη ανά τον κόσμο τεχνολογία του ενδιαφέροντός των.
Επιλέξιμοι φορείς είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους και με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι 40 εκατ. €.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανά πρόταση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 450.000 € και το ποσοστό χρηματοδότησης είναι 40%. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει το μεσημέρι (ακριβώς) στις 11 Απριλίου του τρέχοντος έτους.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο διαδίκτυο: www.antagonistikotita.gr, www.grst.gr, vlastaris@mou.gr.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈκτακτο συμβούλιο Δήμου Ιωνίας για το γήπεδο
Επόμενο άρθροΑργεί το Internet να μπει στη ζωή μας