Αρχική Νέα Τοπικά Ναυτιλιακό Κέντρο στο Θόλος;

Ναυτιλιακό Κέντρο στο Θόλος;

33

 


Πράσινο φως για τη λειτουργία του Ναυτιλιακού Κέντρου στο Θόλος άναψε με βάση τα όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ομηρούπολης Δημήτρης Παπαληός στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Χωρίς να περάσει σε πολλές λεπτομέρειες ο Δημήτρης Παπαληός έκανε γνωστό ότι η Σχολή Σωστικών Μέσων Εμπορικού Ναυτικού θα μεταφερθεί στο Θόλος – χωρίς να είναι ακόμη σαφές  τί άλλο άλλο θα …τραβήξει μαζί -κι έτσι θα αποφεύγουν οι ενδιαφερόμενοι να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις για την απαραίτητη εκπαίδευσή τους. Σχολιάζοντας την ευνοική απόφαση για την Ομηρούπολης ο Δ. Παπαληός ανέφερε  : « Αυτό το κεκτημένο οφείλεται σε όλο το Συμβούλιο. Θα διαιωνιστεί η παράδοση του τόπου μας.  Αυτό σημαίνει ότι στο Θόλος πέρα απο το Κέντρο Εκπαίδευσης  θα γίνει και το Ναυτιλιακό Κέντρο. Αυτη είναι η πρωτη μάχη που έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο και πήρε τη νίκη »
Ετσι κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων στο αποψινό Συμβούλιο του Δήμου Ομηρούπολης, φάνηκε ότι η ζυγαριά έγειρε προς τα εκεί. Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μάρκος Ψώρας επικρότησε την ενέργεια αυτή και χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός να λειτουργήσει στο Θόλος το Κέντρο Εκπαίδευσης. Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργος Παντελίδης χαρακτήρισε τη λειτουργία του Κέντρου σαν μιά « άλλη προοπτική που ανοίγεται για την περιοχή και ιδιαίτερα σημαντικό το ότι οι ναυτικοί θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους» 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Ιατρικής Εταιρείας Χίου
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ